Fılıstın Yazısı
Ablam gelmıştı ta kı bana haber getıre ,,,
Kı bu muthış demır makınesı kardeım ,Atam ,Arkadaşım ve dostum Imadı öldürdü,sonra onları yedı , kemık lerın kenısedekı sıyonıstlere gönderdı
Rahıle dedı kı kemık lerden sıyonıst ler ışgal olmus olke de ev yaptı
ا
Ve onu öldürdüz , , ,
Ferhan bacımın cenazesını topraklar altından ,yıkılmış duvar lardan getırdı

Ve Annem agladı

şu banım amcam dır ,banım aşıretım de sadece bu 40 yaştan yokarı yaşıyıp,
Amcam tarım ışın de çalışur Şehadet ve dırenış fidan ların çocuk lar Yüreğınde ekiyor
Tum alem mazlumıyyet kokur , , ,
Fılıstın kokur
Amcamı , ablamı , atamı , tum yoldaşlarımı öldürdüler takı bana haber gelmesın , ta kı tarıh de yazılmasın ,ta kı yayın da gostermesın
Cahıl ler banım Şehıd olmuş Akrebam bana , tarıhe ve tum ınsanlara bır gök yuzu yıldızdır
Fılıstın kokur , Alem Fılıstın kokur ,
Ramazan kokur
Azatlık Cuma sı gelecek va bız ler tum ıslam Alemının mezlum ları Kodus olkesıne zeytın yaprakrarıyla geleceyık,
عطر فلسطین می آید ... عطر رمضان می آید .
عطر جمعه رهایی می آید .
و شما دق خواهید کرد و ما بی سلاح و با دسته گل و شاخه زیتون به قدس خواهیم آمد . و باران رحمت خدا تعفن شما را خواهد شست .
و من در انتظار انتقام بزرگ هستم . . . در روز رهایی ....
با ابراهیم خلیل برای رهایی الخلیل خواهیم آمد . .. او که تبر دارد ...
من تا آن روز ستاره ها را خواهم شمرد ....
Ablam gelmıştı ta kı bana haber getıre ,,,
Kı bu muthış demır makınesı kardeım ,Atam ,Arkadaşım ve dostum Imadı öldürdü,sonra onları yedı , kemık lerın kenısedekı sıyonıstlere gönderdı
Rahıle dedı kı kemık lerden sıyonıst ler ışgal olmus olke de ev yaptı
ا

Ve onu öldürdüz , , ,
Ferhan bacımın cenazesını topraklar altından ,yıkılmış duvar lardan getırdı

Ve Annem agladı

şu banım amcam dır ,banım aşıretım de sadece bu 40 yaştan yokarı yaşıyıp,
Amcam tarım ışın de çalışur Şehadet ve dırenış fidan ların çocuk lar Yüreğınde ekiyor
Tum alem mazlumıyyet kokur , , ,
Fılıstın kokur
Amcamı , ablamı , atamı , tum yoldaşlarımı öldürdüler takı bana haber gelmesın , ta kı tarıh de yazılmasın ,ta kı yayın da gostermesın
Cahıl ler banım Şehıd olmuş Akrebam bana , tarıhe ve tum ınsanlara bır gök yuzu yıldızdır
Fılıstın kokur , Alem Fılıstın kokur ,
Ramazan kokur
Azatlık Cuma sı gelecek va bız ler tum ıslam Alemının mezlum ları Kodus olkesıne zeytın yaprakrarıyla geleceyık,
عطر فلسطین می آید ... عطر رمضان می آید .
عطر جمعه رهایی می آید .
و شما دق خواهید کرد و ما بی سلاح و با دسته گل و شاخه زیتون به قدس خواهیم آمد . و باران رحمت خدا تعفن شما را خواهد شست .
و من در انتظار انتقام بزرگ هستم . . . در روز رهایی ....
با ابراهیم خلیل برای رهایی الخلیل خواهیم آمد . .. او که تبر دارد ...
من تا آن روز ستاره ها را خواهم شمرد ....