Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kokuşmuş siyonist rejim tarihin çöplüğüne gömülüp gidecektir

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kokuşmuş siyonist rejim tarihin çöplüğüne gömülüp gidecektir

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Siyaset Komisyonu Başkanı Burucerdi, korsan İsrail’in insani yardım konvoyuna düzenlediği saldırı girişimine değinerek “İsrail, Firavun’un kaderine adım adım yaklaşırken nihayet tarih çöplüğüne atılacaktır” dedi.

İslami Şura Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Komisyonu Başkanı Alaeddin Brucerdi, bugün Meclis’te yaptığı konuşmasında, İslam Cumhuriyetinin büyük kurucusu İmam Humeyni’nin-ks- 21. vefat yıl dönümü münasebetiyle taziyetlerini ifade ederken “Son 30 yılda edinilen tecrübeler, kutsal Velayet-i Fakih konumu karşısına dikilip, bu ter-temiz sülaleye ihanet edenlerin tarihin çöplüğüne gömülüp yok olduklarını gösteriyor. Rahmetli İmam Humeyni-s- de bu kesim karşısında hiç taviz vermedi. İmam, kendi Vekilinden dönemin Cumhurbaşkanı ve dönemin Dışişeri Bakanlığına kadar hiçbiri için tölerans tanımadı. Durum bugün de aynı minval üzerinedir” vurgulamasında bulundu.

Burucerdi daha sonra, korsan İsrail’in, Özgürlük Konvoyuna saldırması ve elini yardım gönüllüsü masum bir grubun kanına bulaması olayına değinerek “Siyonist İsrail, adım adım Firavun’un uğradığı kadere yaklaşmakta. Bu kokuşmuş rejimin de tarihin çöplüğüne gömülüp gitmesine fazla uzun bir zaman kalmadı” dedi.

http://www.islamidavet.com/kokusmus-...idecektir.html
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X