Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İmam Hüseyin (a.s)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İmam Hüseyin (a.s)

[color=rgb(32, 32, 32)]İMAM HUSEYN ALEYHİSSELAM BUYURDU: [/color]
    [color=rgb(32, 32, 32)]Beni tanıyan tanımıştır.[/color]
    [color=rgb(32, 32, 32)]TANIMAYAN BİLSİN Kİ BENİM ALİ BİN EBİ TALİB ALEYHİSSELAMIN EVLADI.[/color]
    Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Ynt: İmam Hüseyin (a.s)

Ve böylece bu bebeğin dünyadaki ilk gıdası da Resul'ün (s.a.a) mübarek ağzından alınmış oldu.
    Bu yüzdendir ki o "bizzat Hz. Resulullah'tan beslenen"dir.
    Tıpkı babası Hz. Ali'yyül Murtaza (a.s) ve ağabeyi Hz. İmam Hasan (a.s) gibi...
    Ve... Hüseyin'den sonra hiçkimseye nasip olmamıştır artık bu eşsiz ilahi nimet...
    Bu ilahi besin, "rızkın sahibi olan Yüceler Yücesi Allah-u Azze ve Cell hazretleri"nin Hüseyin (a.s) için tayin edip nasip buyurduğu ilk "rızık"tı!..
    İki cihan serveri ve Habib-i Hüda, bu mübarek bebeği doyasıya öpüp kokladıktan sonra dadısına verdi; gözlerinden akan yaşlar, orada bulunan herkesi hüzne boğmuştu
    "Hüseynim! Sana kıyacak olanlara lânet olsun..."
    Ve Allah Resulü (s.a.a) bu sözü üç kez tekrarladı.
    Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

Ümmü Seleme şöyle rivayet etti:“Bir gün Resulullah (s.a.a) uyumuştu. Aniden üzgün bir şekilde uyandığını, elinde kırmızı bir toprağın olduğunu ve onu öptüğünü gördüm. “Bu toprak nedir, ya Resulallah?!” diye sorduğumda, şöyle buyurdu: “Cebrâil bana oğlum Hüseyin’in Irak’ta öldürüleceğini haber verdi. Öldürüleceği yerin toprağından bana getirmesini istedim. İşte bu, o yerin toprağıdır...”

Yorum

Allah razi olsun kardes
        Rabbim onlarin acilarini unutturmasin bizlere

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=22054.msg144409#msg144409 date=1331069046]
          Allah razi olsun kardes
          Rabbim onlarin acilarini unutturmasin bizlere
          [/quote]

Ben hiç unutamıyorum,onun için nefret ediyorum,hergün lanet okuyorum,bu kıyamı yapan lanetilere.Ve bu lanetilere biat edenlere.

Yorum

[quote author=huge link=topic=22054.msg144456#msg144456 date=1331072329]
            Ben hiç unutamıyorum,onun için nefret ediyorum,hergün lanet okuyorum,bu kıyamı yapan lanetilere.Ve bu lanetilere biat edenlere.
            [/quote]
            [center]
            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
            [center]
            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X