Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hz.Ali’nin Kim Olduğunu Biliyor musun?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hz.Ali’nin Kim Olduğunu Biliyor musun?

Hz. Fatıma (a.s) Hz. Ali’yi (a.s) kınayan bir cahile şöyle buyurdu: “Ali’nin kim olduğunu biliyor musun? O rabbani bir İmam, nurla dolu bir vücut, arif ve efendilerin kutbu, pak ailenin oğlu, doğru olanı konuşan, imamet dairesinin merkezi, Peygamber’in iki gülü ve cennet gençlerinin efendileri olan Hasan ve Hüseyin’in babasıdır.”
    [center]

[center][center]

Ynt: Ali’nin Kim Olduğunu Biliyor musun?

s.a kardesım bır sorum olacak HZ Ali yazsan daha ıyı guzel olur.2.sı 14 masum bolumu yok mu serbet kursuye acıyorsunuz??
    sakın yanlıs anlamayın benı selametle kalın...
    Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Ynt: Hz.Ali’nin Kim Olduğunu Biliyor musun?

[quote author=kanlı yetim link=topic=464.msg1805#msg1805 date=1232734026]
      s.a kardesım bır sorum olacak HZ Ali yazsan daha ıyı guzel olur.2.sı 14 masum bolumu yok mu serbet kursuye acıyorsunuz??
      sakın yanlıs anlamayın benı selametle kalın...
      [/quote]a.s kardeş fotumda öyle bölüm yok veya ben göremedim :-\ yanlış anlaşılacak bişey demediniz selametle..
      [center]

[center][center]

Yorum

s.a kardesım bır sorum olacak HZ Ali yazsan daha ıyı guzel olur.

[/quote] konu başlığınızı dediniz galba değiştirdim başlığı
        [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=yebnel-zehra link=topic=464.msg1810#msg1810 date=1232735084]

[/quote]Allah razı olsun ehlibeyt bolumundede olabılırdı yada ınsaallah 14 masum bolumu acılır selametle galın...
          Ey ateş!
          Ve ey insan!

Yorum

[quote author=kanlı yetim link=topic=464.msg1812#msg1812 date=1232735302]
            [quote author=yebnel-zehra link=topic=464.msg1810#msg1810 date=1232735084]

[/quote]Allah razı olsun ehlibeyt bolumundede olabılırdı yada ınsaallah 14 masum bolumu acılır selametle galın...
            [/quote]tmm yöneticilere deyim ehlibeyt bölümüne taşısınlar konuyu..
            [center]

[center][center]

Yorum

Değerli kardeşlerim bu forumu açarken bir çok konu başlığı ekleyip karmakarışık bir forum ypmaktansa son derece sadece ve kolay anlaşılır bir forum yapma gayesi gütük bu yüzdende "EHLİ BEYT " başlığı altında ehlibeyt ve 14 masumla alakalı tüm paylaşımların yapılmasını öngördük.
              Teşekkür ediyorum
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=464.msg1827#msg1827 date=1232745557]
                Değerli kardeşlerim bu forumu açarken bir çok konu başlığı ekleyip karmakarışık bir forum ypmaktansa son derece sadece ve kolay anlaşılır bir forum yapma gayesi gütük bu yüzdende "EHLİ BEYT " başlığı altında ehlibeyt ve 14 masumla alakalı tüm paylaşımların yapılmasını öngördük.
                Teşekkür ediyorum
                [/quote]s.a Allah razı olsun bızde bundan sonra oyle yaparız ınseaallah kalın selametle...
                Ey ateş!
                Ve ey insan!

Yorum

Allah razı olsun ellerine sağlık..

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X