Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

"1'den önce sayı var mıdır ?"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: "1'den önce sayı var mıdır ?"

[quote author=SefaMerve link=topic=10181.msg67399#msg67399 date=1262374481]
    "Aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu"

Ben eleştiriye açığım. Fakat haksız eleştiriye açık değilim.
    Ben yermek için nerede bir yazı yazmışım onu söyleyin.
    Madem siz başlattınız niye noktalıyorsunuz daha sonuçlanmadı bile.
    Böyle yarım kalmamalı.

Haklı olduğumu kabul ettiniz sanırım. Yaptığınız haksız eleştiriyi anladınız.
    Çünkü yermek adına hiçbir yazı yok. Tam tersi şia bi sitede ebu hanife ile ilgili bir yazı asmışımki bir ateiste verdiği cevap hakkında.

Bana nerede yerdiğimi söylemenizi bekliyorum...

[/quote]

s.a

Sayın SefaMerve ;

Daha önceki yazılanlarda sorunuzun cevabını bulabilirsiniz...

Verilen cevaplar bizim gibi ham insanların verebileceği tarzdan cevaplardır, ve sonuçta ki hitabı muvahhid insanların vereceği bir sonuç bildirisi değildir...

Kendisine soru sormaktan başka bir şey yapmayana cevabından fazlası söylenmeyeceği gibi, bulunduğu halin tesbiti üzere kendi beyan ve yorumuda manidardır..

Dolayısıyla Resulullah (s.a.a) ın ashabım gökteki yıldızlar gibidir sözünü her Resulullah (s.a.a) i görene atfetme yanlışlığına benzer olarak,,Her islami terimide kendimize yakıştırmamamız lazım gerekir...

en doğrusunu Allah bilir..

Değerli kardeşim SefaMerve ;
    inşallah bir birimizi anladığımızı ve konuyu sonuçlandırdığımızı umuyorum..

Rabbim hatalarımızı affeylesin..

selam ve dua ile...

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
    Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

Anlıyorum, Ebu Hanife'ye böyle basit cevapları yakıştıramamışsınız.
      Demek ateistin aldığı cevaplar ateisti tatmin etmiş ama sizi etmemiş.
      Garip.

Daha evvelde yeriyorsunuz dediğiniz buysa, pes.

Siz kendinize "Elhamdülillah Müslümanım" diyebiliyorsunuz değil mi? Peki o kendisine neden "müvahhid" demesin. Bu sıfatı belirtmesin. Bundan da rahatsız olmanız ve "ashabım gökteki yıldızlara benzer" olan bir yanlışlıkla bağdaştırmanız da ilginç. Nitekim Ebu Hanife zaten ashaptan değildi. Tekrarlıyorum kendisine Mümin diyebilir bence bir sakıncası yoktur.

Bana hitap ederken sefamerve demenizi tercih ederim. Bana yakıştırdığını bı sıfattan uzak görüyorum sizi. Bir rica, benim başlığımda bir daha haksız ve lüzumsuz eleştiri yapacaksanız boşuna yazmayın. Boş boşuna zamanımı çaldığınıza inanıyorum ve görüyorum çünkü.

Bende münazarayı kapatıyorum.
      "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=10181.msg67404#msg67404 date=1262376477]
        Garip.

Siz kendinize "Elhamdülillah Müslümanım" diyebiliyorsunuz değil mi? Peki o kendisine neden "müvahhid" demesin. Bu sıfatı belirtmesin. Bundan da rahatsız olmanız ve "ashabım gökteki yıldızlara benzer" olan bir yanlışlıkla bağdaştırmanız da ilginç. Nitekim Ebu Hanife zaten ashaptan değildi. Tekrarlıyorum kendisine Mümin diyebilir bence bir sakıncası yoktur.

Bana hitap ederken sefamerve demenizi tercih ederim. Bana yakıştırdığını bı sıfattan uzak görüyorum sizi. Bir rica, benim başlığımda bir daha haksız ve lüzumsuz eleştiri yapacaksanız boşuna yazmayın. Boş boşuna zamanımı çaldığınıza inanıyorum ve görüyorum çünkü.

[/quote]

... SELAM ... !!!

Sürgünümüz hep çöle, sırr-ı hikmet ne ola?
        Sahra-yı KERBELA'da, Hüseynî Fermân'a sor...

Yorum

[quote author=Kerbela44 link=topic=10181.msg67408#msg67408 date=1262377228]
          [quote author=SefaMerve link=topic=10181.msg67404#msg67404 date=1262376477]
          Garip.

[/quote]

... SELAM ... !!!

[/quote]

... ALEYKUM SELAM ... !!!!
          "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X