Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

oğlum..rahatsız mı ettim.. (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

oğlum..rahatsız mı ettim.. (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM)

oğlum..rahatsız mı ettim..
    acizane_abd » Çar Tem 2007 19:23

Uykulu bir sekilde gozlerini yarim acarak calan telefona uzandi, diger eliylede lambayi yakmisti yataginin basucundaki, elini henuz atmisti ki yanan isikla ilk gozune carpan saat olmustu gece yarisi 03:15 gosteriyordu saat,ahizeyi kulagina gotururken bir korku dusmusti icine,

- Aloo...

- Oglum

- Anne hayirdir bu saatte,babama bisemi oldu?

- Hayir oglum hersey yolunda,sadece sesini duymak istedim...

- Anne bu saattemi sesimi duymak istedin,biliyorsun sabah ise erken gidiyorum

- Ne var oglum isteyemezmiyim ?

- Anne gucenme ama bu saatte acil bise disinda aramamalisin,biliyorsunki uyandimmi geri uyuyamam ben

- Oglum ben senin annenim istedigimde seni arayamayacakmiyim?

- Yaw Allahini seversen gecenin ucunumu buldun arayacak ya...tamam anne tamam duydun iste sesimi... sagol uykumda kacti geri nasil uyucam ben simdi...

- Oglum rahatsizmi ettim

- Anne guldurme beni ya gecenin bu vaktinde ariyorsun bide rahatsizmi ettim diyorsun ya,dalgami geciyorsun benle,bak uykumu boldun hemde heyecanlandirdin bende bise var sandim sesini duyunca...

- Kusura bakma oglum...33 yil once bugun tam bu saatlerde sende beni rahatsiz etmistinde aklima geldi...dogum gunun kutlu olsun....

Ynt: oğlum..rahatsız mı ettim.. (OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM)

Cok dokunakli...
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

İşte bir annenin değerini anlatacak güzel bir hikaye.paylaşımınız için allah razı olsun.

Yorum

[quote author=www.behesti.com link=topic=6145.msg41922#msg41922 date=1247067042]
        İşte bir annenin değerini anlatacak güzel bir hikaye.paylaşımınız için allah razı olsun.
        [/quote]
        cümlemizden insallah

Yorum

Allah razı olsun çok etkilendim...

Yorum

çok anlamlı ve dokunaklı....

Yorum

[quote author=www.behesti.com link=topic=6145.msg41922#msg41922 date=1247067042]
              [/quote]
              Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X