Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

DOSTLUK ..........(HZ.MEVLANA)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim.
    Olur ya...
    Kalp durur...
    Akıl unutur...
    Ben dostlarımı ruhumla severim.
    O ne durur, ne de unutur..."

Hz. mevlana
    ''Bi kişinin kalbini kırmak ,yetmiş iki kere Kabe'yi yıkmakdan daha günahdır.'' Hz.MUHAMMED (s.a.v)

Allah razı olsun.. aklımdan ne geçti biliyor musunuz NESIMI dostum..

bu mesajlarınız için ayrı başlık açacağınıza böyle dostluk barış ve sevgi kokan insanın bozulan moraline bir gülücükle denge getiren meajlarınızı şu bizim birbirlerine sataşıp birbirlerini, kontrolünün kendilerinde olmadığı meseleler nedeniyle birbirlerini küfürle bile itham edebilecek düzeyde konuştukları yerlerde paylaşsanız..

biraz tansiyonları düşse de bize şöyle adamakıllı sakince olayları anlatabilseler..

forumda bile neredeyse silahlar konuşacak bu ne kin ne öfke.. İman sahibini böyle mi yapıyor. hani Allah'ın silm'i hani müslümanlık siz İslam'a girmediniz mi?.. bu kan davası mı...

Yorum

Eyvallah dost. Allah cümlemizden razı olsun öncelikle. Tansiyonlar arada malum yükselir. Yalan dünyanın yalan işleri yani. Ama dediginiz gibi bu sözler bizler her zaman yüreklerimizin bir köşesinde bizleri sabırla sukunla olaylara bakmamızı saglayan vesileler olmalılar. Dünya çok kısa gerçektende bir birimizi anlayana kadar birde bakıyoruz ömür yol almış gidiyor. Az çok tanıdınız beni. Yaşam gerçektende çok kısa. Bu kısa süre içerisindede birbirimizi kırmadan incitmeden ilahi amaç olan ; İLAHİ GÜCE HZ.PEYGAMBERİMİZ EHLİ BEYTİMİZİN NURUNA HASIL OLMAK İÇİN ugraş vermeliyiz. Hayatı her zaman iyi yanından görmemiz gerekir. Bardagın dolu tarafını görmek gibi. ''GELİN TANIŞ OLALIM İŞİ KOLAY KILALIM BU DÜNYA KİMSEYE KALMAZ.'' YUNUS EMRE

Şimdi şu dizelerle vucut bulalım yine ;

Seyyah oldum şu alemi gezerim
      Bir dost bulamadım gün akşam oldu
      Kendi efkarımla okur yazarım

Bilmem amelimden yoksa özümden
      Ah ettikçe yaşlar gelir gözümden
      İki elim kalkmaz oldu dizimden

Bozuk şu dünyanın düzeni bozuk
      Tükendi daneler kalmadı azık
      Yazıktır şu geçen ömrüme yazık

Kul Himmet Üstadım ummana daldım
      Gelenden geçenden haberin aldım
      Mecnun oldum şallar geydim dolandım
      KUL HİMMET
      ''Bi kişinin kalbini kırmak ,yetmiş iki kere Kabe'yi yıkmakdan daha günahdır.'' Hz.MUHAMMED (s.a.v)

Yorum

YUKARI ÇIK
      Çalışıyor...
      X