Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yasin okur musunuz ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yasin okur musunuz ?

Yeni gördüm bu başlığı
    Allah rahmet etsin, 2 Yasin de ben okurum
    Kuran okumak sevaptır, ilk önce okuyan sevap alır, diğerlerine hediye ederse, hediye ettiği için de sevap kazanmış olur. Öyle bir adamla tartışıyorsunuz ki ne İslam'ı tanıyor, ne de müçtehitleri kabul ediyor, ne söyleseniz faydasızdır.
    "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

[quote author=f_altan link=topic=10711.msg66575#msg66575 date=1261691695]
      Yeni gördüm bu başlığı
      Kuran okumak sevaptır, ilk önce okuyan sevap alır, diğerlerine hediye ederse, hediye ettiği için de sevap kazanmış olur. Öyle bir adamla tartışıyorsunuz ki ne İslam'ı tanıyor, ne de müçtehitleri kabul ediyor, ne söyleseniz faydasızdır.
      [/quote]

katılıyorum ben de yeni gördüm geç gördüğümüz için özür dileriz kardeşim... iki tane de ben alıyorum madem herkes iki tane aldı ben de en az öyle okuyayım Rabbim kabul etsin onun günahlarını bağışlasın, geride kalan dost ve yakınlarına sabırlar ve ibretler ihsan etsin...

Yorum

değerli canlar

neden birbirinizi kırıyorsunuz. biz insanların bilmedikleri çok şeyler var.

sizler avukata gittiğiniz zaman bir vekalet vermek zorundasınız. islam anayasasında da böyledir bir şeyi bilmediğin zaman bir söz verdiğinizde onu yapamadığın zaman herhangi bilen birine vekaletten verebilir veya ona küçük bir ücret karşılığında onun yapmasını isteye bilirsin. bunda kavga edecek bir durum yok ki.

bizim turbelere gidip dua edip evliyaları aracı tuttuğumuz gibi. bu konu ve meseleler hakkında çok sayıda hadislerde bulunmaktadır.

değerli kardeşimizin matemine allah rahmet etsin. imam dikmen

Yorum

bazıları korkarım ki kendileri için bile Yasin okumazlar...

Yorum

selamun aleykum
            [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=10711.msg66578#msg66578 date=1261694901]
            Yeni gördüm bu başlığı
            [/quote]

katılıyorum ben de yeni gördüm geç gördüğümüz için özür dileriz kardeşim... iki tane de ben alıyorum madem herkes iki tane aldı ben de en az öyle okuyayım Rabbim kabul etsin onun günahlarını bağışlasın, geride kalan dost ve yakınlarına sabırlar ve ibretler ihsan etsin...
            [/quote]
            iki tanede ben okurum insallah.

Yorum

[quote author=Ahir-zaman link=topic=10711.msg66585#msg66585 date=1261697894]
              selamun aleykum
              [quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=10711.msg66578#msg66578 date=1261694901]
              Yeni gördüm bu başlığı
              [/quote]

[/quote]
              iki tanede ben okurum insallah.
              [/quote]

Allah razı olsun. Rabbim dualarınızı kabul etsin, sizin arkanızdan da bol bol dua okuyacak sizi unutmayacak çocuklar, mümin eşler ve arkadaşlar nasip etsin.

İmam dikmen : ben tartışmak istemedikçe yazıyordu, velevki sustu çok şükür. Yine de kıracak birşey söylemedim söylediysem kusura bakmasın..
              "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

s.a

İnna lillah ve inna ileyhi raciun

2 Yasinde benden bacıcan

Rabbim kabul buyursun

"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=10711.msg66621#msg66621 date=1261734090]
                  s.a

İnna lillah ve inna ileyhi raciun

2 Yasinde benden bacıcan

Rabbim kabul buyursun

[/quote]

Allah razı olsun bacım. Rabbim kabul etsin..
                  Çok sevindim vallahi..

Allahü Teala buradaki kardeşlerime abilerime Ehl-i Beyt'in şefaatini nail etsin. Amin.
                  "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Selam Aleykum,bende 2 Yasin okuyacagim Insallah.Sanirim tamamlanmis olacak Allah dan rahmet kalanlarinada sabir diliyorum.

Yorum

[quote author=Ali Kemal link=topic=10711.msg66634#msg66634 date=1261740709]
                      Selam Aleykum,bende 2 Yasin okuyacagim Insallah.Sanirim tamamlanmis olacak Allah dan rahmet kalanlarinada sabir diliyorum.
                      [/quote]

Aleykum Selam ablacık, teşekkür ederim Allah razı olsun senden de.

Arkadaşımın notu : Allah kabul etsin 41'e tamamlandı, Allah ne muratları versin dedi.. amin.

Yorum

Yeni gördüm bu başlığı
                        [/quote]

müctehidleri bir zamanlar tepenize çıkartıp muntazari misali sonrada münafık diyen sizlersiniz can

söz konusu iktidar ve siyaset hırsı olunca humeyniden sonra ikinci sırada gelen müctehidinizi ayetullahınızı bile yerin dibine sokarsınız siz

bizim önderlerimiz ne bu sizin müctehidleriniz nede mollalarınızdır biz 14 masuma teslim olmuşuz başkada müctehid şeyh şıh bilmeyiz

sizin islamınız size bizimki bize

Yorum

[quote author=12_imam_asigi link=topic=10711.msg66729#msg66729 date=1261853530]
                          Yeni gördüm bu başlığı
                          [/quote]

müctehidleri bir zamanlar tepenize çıkartıp muntazari misali sonrada münafık diyen sizlersiniz can

söz konusu iktidar ve siyaset hırsı olunca humeyniden sonra ikinci sırada gelen müctehidinizi ayetullahınızı bile yerin dibine sokarsınız siz

bizim önderlerimiz ne bu sizin müctehidleriniz nede mollalarınızdır biz 14 masuma teslim olmuşuz başkada müctehid şeyh şıh bilmeyiz

sizin islamınız size bizimki bize
                          [/quote]

Allah'ın laneti, azabı, gazabı yalancıların, münafıkların, ABD uşaklarının üzerine olsun. Siz 14 masumun isminden suiistifade eden çok zavallı insanlarsınız, yüz karasısınız, bir de hiç sıkılmadan, haya etmeden, küstahça kutsallarımıza saldırıyorsunuz. Allah sizleri hidayet etsin eğer hidayete kabiliyetiniz varsa, yoksa da bildiği gibi yapsın.
                          "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

Rahman ve Rahim Allah'ın adıyla;

birileri mübarek kutsal Aşura meşguliyetlerimiz nedeniyle cevap veremediğimizi görüp boş buldukları meydanda bağırıp duruyor... bakalım gerçek midir nedir bunlar:

"müctehidleri bir zamanlar tepenize çıkartıp muntazari misali sonrada münafık diyen sizlersiniz can. söz konusu iktidar ve siyaset hırsı olunca humeyniden sonra ikinci sırada gelen müctehidinizi ayetullahınızı bile yerin dibine sokarsınız siz"

12 imam aşığı (sözde);

bu dediğinizle bizi eleştirilerinizde çelişkiye düştünüz:

çünkü demiştiniz ki 14 imamdan başka ayetullahlarınızı da masum kabul ediyorsunuz demiştiniz. oysa burda da munteziriyi eleştirdiğimiz için bizi eleştiriyorsunuz. bu bir

ikincisi biz bir zaman göklere çıkardığımız birini sonra eleştirirsek bundan siyasi çıkar beklediğimiz suçlamasında bulunmuşsunuz. sorarım cebimize para mı giriyor ne menfaatimiz var? Ümmetin birliğini dilemek ve buna gölge edenleri deşifre edip zararlarını anlatmak ve birliği müdafaa etmek siyaset olup kötü mü oluyor? Siz Peygamber s.a.a.'i tabi ciddiye almadığınız örnekliğine göre bakış açısı oluşturmadığınızdandır ki buna dair örnekleri görmezsiniz. O hazre birlik için neler yaptı ne tavizler verdi birliğe karşı bozgunculuk yapanlar hakkında İslam'ın ne kadar sert eleştirilerde bulunduğunu da tabi ki derdiniz olmadığı için öğrenememişsiniz ne de olsa sizin İslam'ın dünya hakimiyeti onuru ve adalati tesisi çok da önemli değil. adı alevi ve kuru Ehlibeyt sevgisi olsun da, nefsin arzularına dur demesin de isterse ataist olsun kardeşinizdir...

ama biz öyle değil bizim ırakta birlik olmama nedeniyle akan kan umurumuzda ama.. orda da İrandaki gibi ulemaya itaat olsaydı bu kan akar mıydı? birlik olsaydı? bir gün olsun düşündünüz mü bunları? neden müslümanların kanı akıyor? bir de mazlum katledilen alevilerin edebiyatından miras yersiniz!

"bizim önderlerimiz ne bu sizin müctehidleriniz nede mollalarınızdır biz 14 masuma teslim olmuşuz başkada müctehid şeyh şıh bilmeyiz"

bu gün 14 masuma nasıl uyuyorsunuz. pratik olarak bize söyleyin biz de size gelelim.. 14 imam cem evlerinde başınızda mı? Allah'ın hakkında hiç bir delil indirmediği yeni bid'atlar icad ederken, Allah katından olmadığı halde, bu Allah katındandır dediklerinizle mi? İslamdan nefret eden dinsiz siyasetçilerle dost ahbap olup dinin adalet savaşçılarına savaş açarak mı? Siz 14 masuma pratik olarak nasıl uyuyorsunuz!

"...Bu onların kuruntusudur. Sen de onlara: Eğer sahiden doğru söylüyorsanız delilinizi getirin, de." Bakara 111

"sizin islamınız size bizimki bize"

Memnuniyetle: "Ya Eyyuhel Kafirun: ... Lekum dinikum veli yedin"

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X