Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ALTTAKİ UYEYE DUA ETMEK İSYEN VARSA BUYURSUN......

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Amiiinnn insaAllah!

Ilahi Ya Rabbi, cümle Ehlibeyt dostlarini ve altta yazacak olan kardesimizi,

göklerin yerin ve arasinda olan tüm kötülük ve serlerinden, fitnelerin saptiriciligindan koru ve gözet,

gönüllerini iman ve Kur-an nuru ile nurlandir, Imam Zaman a.s.a.f. efendimize layik olarak kavusanlardan karar kil!
    Dini ne sanirsin ki ona kir bulastirilmasina sessiz kalabiliyorsun, kendi nefsinin elbisesini kirden temizlerken...Imam Ali a.s...

Yorum

Ilahi amin. Uzun zaman oldu boyle guzel dua almadim ve butun kardeslerimle paylasiyorum.
      Bu duayi almak isteyen kardesimizi Allah'im dunyada ve ahirette anlini acik ve yuzunu ak eyle Ehli-Beyt (a.s) komsu olmakla mujdele InsaAllah

Yorum

[quote author=Zahra link=topic=344.msg109686#msg109686 date=1289090983]
        Amiiinnn insaAllah!

göklerin yerin ve arasinda olan tüm kötülük ve serlerinden, fitnelerin saptiriciligindan koru ve gözet,

gönüllerini iman ve Kur-an nuru ile nurlandir, Imam Zaman a.s.a.f. efendimize layik olarak kavusanlardan karar kil!
        [/quote][quote author=Gulsum link=topic=344.msg109723#msg109723 date=1289129875]
        Ilahi amin. Uzun zaman oldu boyle guzel dua almadim ve butun kardeslerimle paylasiyorum.
        Bu duayi almak isteyen kardesimizi Allah'im dunyada ve ahirette anlini acik ve yuzunu ak eyle Ehli-Beyt (a.s) komsu olmakla mujdele InsaAllah
        [/quote]
        İlahi amin
        Ne güzel dualar etmişsiniz, Allah razı olsun, bu duaları almak için yazdım,
        Ya Rabbi bu duaları üsteki ve sonra yazacak olan kardeşlerimiz hakkında da kabul buyur.
        عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=344.msg109753#msg109753 date=1289164233]
          [quote author=Zahra link=topic=344.msg109686#msg109686 date=1289090983]
          Amiiinnn insaAllah!

[/quote][quote author=Gulsum link=topic=344.msg109723#msg109723 date=1289129875]
          [/quote]
          İlahi amin
          Ne güzel dualar etmişsiniz, Allah razı olsun, bu duaları almak için yazdım,
          Ya Rabbi bu duaları üsteki ve sonra yazacak olan kardeşlerimiz hakkında da kabul buyur.
          [/quote]

Yorum

amn ya Alemlerin Rabbi (c.c.)
            Kendi izzeti celalin hürmetine ya rabbim hastası olanların hastasına şifa ver benim hastamla beraber ,
            benden sonra yazacak üyenin Gelmiş geçmiş büyüklerine Rahmet et , onları 14 masum (a.s) ın şefatine nail eyle
            gelecek nesillerini Ehl-ibeyt dostu kıl, İmam-ı zaman (a.f.) nin eliyle gelecek nesillerine hidayet et doğru yoldan ayırma
            yukarda yazanlar ve benimkiler ile beraber.
            Amin.
            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

AMIN ALLAHUMME AMIN...YUKARDAKI ABIMIZIN EŞİNE ACİL ŞİFA VER.

ALLAHIM BU SATIRLARI YAZANA VE ALTTAKI UYEYE KEVAIBE ETRABAYA KAVUŞMAYI NASIP EYLE.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X