Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son kez dua

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Son kez dua

Arkadaslar evlenmek için 6 yıldır dua ediyorum artık yoruldum son kez bu konuda dua istiyorum bu seferde olmazsa bu konuda dua etmeyecegim

Ynt: Son kez dua

vardir bir hayir kardesim
    Allah hayirlisi ile sana layik bir es nasib etsin insaAllah
    güzel bir yuva kurup, degerli evlatlar, kullar yetistirmek nasib etsin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Musavi kardeş Allah(c.c.) hayırlı bir evlilik nasip etsin inşallah..

Yorum

Son kez dua

Amin ya allah

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=21712.msg131738#msg131738 date=1316344563]
          Arkadaslar evlenmek için 6 yıldır dua ediyorum artık yoruldum son kez bu konuda dua istiyorum bu seferde olmazsa bu konuda dua etmeyecegim
          [/quote]

ALLAH tüm iltimasi dua isteyenlerin hacetini gidersin,herkese herşeyin hayırlısını nasib etsin.. ve'esselam
          الــلــهـــم صـــل عــلــى مــحــمــد و آل مــحــمــد وعجل فرجهم

İBRET ALINMAYAN HER BAKIŞ BOŞ,FİKİRLE BİRLİKTE OLMAYAN HER SUSMA GAFLET,İÇERİSİNDE ZİKİR OLMAYAN HER KONUŞMA BOŞTUR.

İMAM ALİ(as)

Yorum

töbe tövbe.. musavi kardeşim dua konusunda hadislere yeniden bak istersen...

Allah sevdiği insanların duasını da sevdiği için onların isteklerini hemen kabul etmezmiş, ki böylece kişi duaya devam etsin ve bu dua sebebiyle Allah'ı sürekli anarak makamı yücelsin.

ama sevmediği insanlarınsa isteklerini hemen kabul edermiş ki kendisine duası sürmesin..

evet haklısın, evlenmek senin hakkın ve bu konuda ümmetin duyarsız oluşu çok kötü. sana katılıyorum.. gençlere yardım etmek bizim görevimiz.. senin bir an önce evlenmen lazım

Kum'a gelmiş olan türkiyeli kardeşlerimizden anlaştığın biriyle evlenmen umarım çok sağlıklı olacaktır...

Rabbim seni muvaffak etsin. Muhammed ve Ali Muhammede salat etsin ve seni soyca ahlakça ve dince yüce, Ehlibeyt mektebine yürekten bağlı bir kardeşimizle tanıştırıp evlendirsin ve size dareyn saadeti versin..

ben de bu konuda elimden geleni yapmaya çalışacağım inşaAllah.. bu arada senin yaş kaçtı?

Yorum

Allahumme salli ala Muhammed ve ali Muhammed
              İnşaAllah kardeşim hayırlı bir evlilik yaparsın...
              Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

.

Yaş 28 camiatuz zehrada ki kızlar gorusmeye dahi gelmedi türkler.aracı medrese idi.

Yorum

Musavi bu ne acele? Kum gibi bir yerde İlimden, bilimden önce, önceliğin bu olursa ve bunun peşine düşersen insanlar seni yanlış anlar. Bu gibi şeyler, forumlara, umuma açılmaz. Bir kaç sırdaşın varsa sırdaşların arasında paylaşırsın. Dua istemeye gelince, istersin sende edersin. Dua istemekde etmekde güzeldir. Ama bence sen bu konuda hata yapıyorsun. Hem çok acelecisin hemde üslup olarak hatalısın. Kum'un maneviyatından solumaya bak. Derslerine yoğunlaş. BENİM SANA BİR TAVSİYEM DAHA VAR. BENCE SEN İNTERNETTEN UZAK DUR. ÇÜNKÜ İNTERNET SENİ DERSLERİNDEN ALI KOYUYOR. SENİN ŞU AN SADECE DERSE, İLME, KİTAPLARA, MÜÇTEHİTLERE, ALİMLERİNE, HOCALARINA ODAKLANMAN LAZIM. EN AZINDAN 5 YILINI BUNA GÖRE DİŞİNİ SIKARAK SABRET.

Not: Büyük Günahlar isimli kitapda Ümitsizliğin Büyük günah olduğunu okumuştum. Ve seninde bu konuda ümitsiz olduğunu görüyorum. Bence Tevbe et.

Ve kendini yokla belkide bazı şahsi hatalarından dolayı bu işi kendin geciktiriyor olabilirsin.

Ves Selam.

Yorum

Selamun aleykum sayın üye,
                    Dua hakkında yazdıklarınızın bir an boşluk anınıza gelip gafletle yazdığınızı düşünerek o kısmı geçiyorum.
                    Dua ederiz tabi ama sizde duanın felsefesini ruhunu anlamaya çalışın ,ki oralarda emin olun hepimizden daha çok imkanınız var.Evlenme konusunda aksine aceleci bulmuyorum ama yönteminizi yanlış buluyorum.Bence orada okuyor olmanız evlenmeye engel değil.Artı ilim öğrenmeye de engel olmaz.Yanınızda sizi anlayan ve yardımcı olan bir eşiniz olursa daha rahat edersiniz inşaallah.
                    Rabbim yar ve yaveriniz olsun.
                    Sizde benim gibi ilimden zerre kadar nasibini almamış kardeşlerinizi dualarınızda unutmayın.
                    Allah'a emanetsiniz.
                    Ey ateş!
                    Seninle ululuk tasladı şeytan.
                    Ve ey insan!
                    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

ben bu konuda Caferi Tayar namazını tvsiye ediyorum.
                      caferi tayyar namazı kıl ve ne istersen iste geri dönmez. iltimasu dua bizi de yad et
                      [center]
                      ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                      [center]
                      Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                      Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

.

Mufazzal abi mollalar herderste niye mucerredsin diyor .benim için birinci oncelik evlilıktr evlılık su an farzdır.
                        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 01:46.

Yorum

.

Dersler hayata engel degil. Derslerde de ılerlıyorum yarım saat nete girmek derse engel olmaz.nete girerek masterı bıtırdım.sadece derslere yogunlasmam ve oyle yapmayı mantıksiz bulurum. Tum gun ders calıssan nefret edersın .neyse silin yazımı bır daha yazmam yazı.dua istemekte ayıp oldu zaten yardım da etmiyorsunuz .dersler var yemek yeme ne demekse bu sozde aynı. 28 yasındayım ne zaman ders calısacagımı bilirim. Helali istemek te mi ayıp.evli cift gorunce delı oluyorum yemisim derslerı.

Yorum

.

Yazdıgıma nadim oldum.sanki zina istiyorum.kuma yeni gelmekle ne alaka var. Kumdanda soguyorum zaten gizli olarak soylemeye gelince soyledikte ne oldu aradan iki yıl gecti kim yardım etti.sabret demek kolay ama kımse yardım etmiyor alakasız konularda ders diyerek beni de sogutuyor.

Yorum

.

Kımse duygularımı anlamıyor ya. 6 yıldır beklıyorum gecmıste cok acı yasadım aklıma geldıkce deli oluyorum . Ben robot degilim. Gerekirse bırakırım burayıda. Cunku artık ofkem dayanmıyor

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X