Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

incil celiskileri...tanrinin vücudu varmi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

incil celiskileri...tanrinin vücudu varmi?

Evet Var!

Gen.3:8Derken, günün serinliğinde bahçede yürüyen RAB Tanrı'nın sesini duydular. O'ndan kaçıp ağaçların arasına gizlendiler.

Ex.33:11 RAB Musa'yla iki arkadaş gibi yüz yüze konuşurdu. Sonra Musa ordugaha dönerdi. Ama genç yardımcısı Nun oğlu Yeşu çadırdan çıkmazdı.

Ex.33:20 Ancak, yüzümü görmene izin veremem. Çünkü yüzümü gören yaşayamaz."

Ex.33:22 Görkemim oradan geçerken seni kayanın kovuğuna sokup geçinceye kadar elimle örteceğim.

Ex.33:23 Elimi kaldırdığımda, sırtımı göreceksin. Ama yüzüm görülmeyecek."

Ex.34:5RAB bulutun içinde oraya inip onunla birlikte durdu ve adını Yahve olarak açıkladı.

Ezek.1:27 Gördüm ki, beli andıran kısmının yukarısı içi ateş dolu maden gibi ışıldıyordu, belden aşağısı ateşe benziyordu ve çevresi göz alıcı bir ışıkla kuşatılmıştı.

Ezek.8:2Baktım, insana benzer birini gördüm: Görünüşü, belinden aşağısı ateşi andırıyor, belinden yukarısı maden gibi ışıldıyordu.

Hab.3:4 Güneş gibi parıldıyor,
    Elleri ışık saçıyor.
    Gücünün gizi ellerinde.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Ynt: incil celiskileri...tanrinin vücudu varmi?

Hayır Yok!

Lk.24:39 «Ellerime, ayaklarıma bakın; işte ben'im! Bana dokunun da görün. Bir hayalette et ve kemik olmaz, ama görüyorsunuz, bende var.»

Jn.4:24 Tanrı ruhtur, O'na tapınanlar da ruhta ve gerçekte tapınmalıdırlar.»

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X