Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

çook ilginç:yüksek tansiyona yeni çare...:d

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

çook ilginç:yüksek tansiyona yeni çare...:d

http://www.mailce.com/yuksek-tansiyo...-yellenin.html
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: çook ilginç:yüksek tansiyona yeni çare...:d

bu haber bana, bir zamanlar peygamberiniz deve idrari ile tedaviden bahsetmis diye kahkahalar atarken, uzayda astronotlarin kendi idrarlarini aritip icmek icin cihazlara sahip olduklarini söyledigimde muhtemelen "moraran" bir ateisti hatirlatti ;D
    hem gecenlerde buralarda bir kitap gördüm
    idrarla tedavi üzerine yazilmis olan bu kitapcikta
    idrarla gözbanyolarindan tutun, akliniza gelmeyecek envayi türde tavsiye vardi

paylasim icin tesekkür ederim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

rica ederim ablacığım
      idrarla tedavi ile ilgili pek bilgim yok ama dikkatimi celbetti
      kitabı nerde görmüştün bide ben bakayım
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

gülistan_2 ve muttaki kardeşlerim yazdığınız bilimsel yazılardan ailece istifade ediyoruz. Rabbim ilminizi artırsın.

Yorum

[quote author=sebzivar link=topic=12788.msg77680#msg77680 date=1270328278]
          gülistan_2 ve muttaki kardeşlerim yazdığınız bilimsel yazılardan ailece istifade ediyoruz. Rabbim ilminizi artırsın.amiin ecmain[/quote]

Yorum

herseyden önce ilgilenmenize cok sevindim kardesim
            bu konularda pasif kalmamiz icin ne gerekcemiz ne de sebebimiz var, ama aksi icin hem gerekce hem sebebimiz var
            Allah razi olsun
            dualarinizin mislini sizin ve aileniz icin diliyorum
            amin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X