Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

özel bir zikir calismasi (ender sarac)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: özel bir zikir calismasi (ender sarac)

Koc
    baskin isimleri: El Cebbar, El Kahhar, El Fettah, El Mubdi, El Muktedir

yükselen:
    esas burcunuzun baskin isimleri arti olarak yükselenin yanindaki isimlerin karisim ve toplam etkisi söz konusu olur

koc: yükselen burcta ayniysa, ayni isimler yükselende de oldugu icin cok kuvvetli bir etki sözkonusudur, bu isimlerin tersi etki iceren isimlerle mediatif bir calisma veya zikir yapin

boga: baskin isimleri: El Metin, El Kaadir, El Muahhir, El Ganiy, Es Sabur, El Hak

ikizler: baskin isimleri: Es Semi, Es Sehid, El Mukaddim, El Basir

yengec: baskin isimleri: Er Rahim, El Habir, El Hafiz, El Veli

aslan: baskin isimleri: El Mütekebbir, El Azim, El Muhyi, En Nur

Basak: baskin isimleri: Er Rakib, El Hakim, El Muhsi, El Kayyum

Terazi: baskin isimleri: El Adl, El Latif, El Halim, El Vedud, El Muksit

Akrep: baskin isimleri: El Varis, El Bais, Es Muid, El mumit

yay: baskin isimleri: El Kerim, El Ganiy, El Mugni, El Basit

oglak: baskin isimleri: Ed Darr, El Mani, El Kabid, El Muahhir

kova: baskin isimleri: El Alim, El Muhsi, Ed Darr, El Mukaddim

Balik: baskin isimleri: El Habir, El Batin, En Nafi

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Astrolojik haritanizi cikartamiyorsaniz veya dogum saatinizi bilemiyorsaniz

pek cok kisinin astrolojik dogum haritasini cikarma olanagi olmayabilir. o zaman mevcut durumunuz, mutlu oldugunuz konularda ve sikayetlerinizde size hangi tür olumlu veya olumsz enerjilerin etkisi altinda oldugunuzu gösterir. ice dönerek, mediatitif bir calismayla kendinizi iyice algilamaya ve derinleserek hissetmeye calisirsaniz siz de bir degerlendirme yapabilirsiniz.

herhangi bir cözüm aramadan önce ilk yapilmasi gereken eldeki problemin ne oldugunu dogru ve tam olarak saptamaktir.
      sizde kesinlikle belirli bir süre derin ve sakin bir sekilde ice dönerek önce yasamin hangi alanlarinda zorluklariniz oldugunu, bu görünen zorluklarin kökeninin hangi derin enerjilerden geldigini saptayabilir ve bu enerjilerin hangi isme karsilik geldigini bulup ona göre dengeleyici renk, tas, beslenme ve daha da önemlisi zikir ve meditasyon yapabilirsiniz. bu hasar tespit calismasi veya huzursuzluk, hastalik, mutsuzluk kaynaginin sondaj calismasini yaparken mutlaka gidebildiginiz kadar derine gidin ve hislerinize güvenin. burada sorunu saptarken hislerinizi, cözümü ararken ise hem hislerinizi hem de mantiginizi kullanabilirsiniz.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

bazi örnekler

yasaminizda sevgi ve muhabbet azsa, Ya Vedud ismiyle 40 gün calisin

sürekli darlik cekiyorsaniz Ya Mugni, En Nafi

iciniz daraliyorsa, El Basit

bir türlü olaylarin icinden cikamiyor ve ne yapacaginii bilemiyorsaniz El Vekil

sürekli basiniza felaketler geliyorsa, El Mani, Es Selam

bilginizi artirmak icin gerekli beyin devrelerinin acilmasina yardim icin, El Alim

kendinizi biraz kati ve merhametsiz hissediyorsaniz, Er Rahim, Er Rahman

sürekli halsizseniz ve enerjiniz düsükse, El Hayyum

sürekli asagilaniyorsaniz, El Azim, El Aliy

cok pasif ve korkaksaniz, El Kahhar

asiri sinirliyseniz, El Halim

bir türlü organize olamiyorsaniz, El Kayyum

sürekli haksizliga ugruyorsaniz, El Muksit

bir olayi yaptiktan sonra pisman olup o olayla ilgili hafiza kayitlarinin silinmesini istiyorsaniz, El Afuv

sürekli yanlis ve negatif isler yapiyor ancak bir türlü vazgecemiyorsaniz, Et Tevvab

kötü bir yöneticiyseniz veya olaylari yönetemiyorsaniz, El Vali

fakir kalmaktan veya zekat vermekten korkuyorsaniz El Vacid

dayanikli degilseniz ve hemen yikiliyorsaniz El Metin

sürekli gec kaliyorsaniz, El Mukaddim

bir türlü kendinizi gösteremiyorsaniz Ez Zahir

ysamda elinizden tutacak kimse yoksa El Veli

hicbir duanizin kabul edilmedigini düsünüyorsaniz El Mucib

bir türlü yeterince iyilik yapamadiginizi düsünüyorsaniz, hayir isledikten sonra, Es Sekur

bir türlü hicbir ise baslayamadiginizi ve yasaminizda blokajlar oldugunu düsünüyorsaniz El Fettah

bircok kisi veya olay sürekli size ayakbagi oluyorsa veya insanlar sizi vazgecirmeye calisiyorsa El Cebbar

ev ya da is ortamini düzenli ve iyi bir hale getirmek icin El Bari, El Musavvir

sürekli iftiraya ugruyorsaniz, El Kuddus

bir is kurarken El Hakim
        .................

tabi bu örnekleri cogaltmak mümkün. ben burada sadece kökteki bazi ince enerjilerin derin düzeyden gelerek görünür alanda ne gibi etkiler yapabilecegine örnek vermeye calistim.

önce dürüstlük, calisma, azim ve bilimsel calismalar gelir, tü bu yapilanlara ragmen bazi seyler ters gidiyorsa o zaman daha ince düzeydeki bu tekniklerden yardim beklenebilir. yoksa normalde yapilmasi gereken calismalari yapmadan, emek harcamadan sadece bu yönden gitmeye zaten yaradan izin vermez

-Dr. M. Ender Sarac-

Yorum

Ender Saraci da seviyorum cok iyi bir insana benziyor.

Gülistan bacim bana yardimci ol bir zahmet ben tam anlamadim yine ben kova burcuyum,ordaki 4 isimleri okumam benim icin daha faydali mi olacakmis ?
          Allah Bize Yeter!
          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

estf. bacican

anladigim kadariyla;
            burcun genel etkileri sözkonusu oldugu icin evet oradakileri okumak gerekiyor
            veya, asagida belirtilen zikirlerden, duruma uygun olani seciliyor

Yorum

Bacimizin bölümüne bakalim da biraz ufkumuz acilsin dedim ama dersler cok yogun gidiyor galiba ?
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Estf. ve Allah razi olsun
                sende olmasan varya

bu arada birsey kesfettim, daha dogrusu kesfe mecburi giris yaptim
                sirri acikliyorum: artik zikirlerin önünde "ya" degil "el, es,esch" okuyorum
                ipucu icin tesekkür ederim ;-)

Yorum

Sirra nasil vakif oldun? yani neden "ya" degil? Ve anlamadim hangi ipin ucu icin?
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=11679.msg155743#msg155743 date=1339542558]
                    Estf. ve Allah razi olsun
                    sende olmasan varya

bu arada birsey kesfettim, daha dogrusu kesfe mecburi giris yaptim
                    sirri acikliyorum: artik zikirlerin önünde "ya" degil "el, es,esch" okuyorum
                    ipucu icin tesekkür ederim ;-)
                    [/quote]

nasıl yani modum öyle birşey varsa bizlerde faydalanalım.
                    [center]
                    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                    [center]
                    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=11679.msg155797#msg155797 date=1339594176]
                      Sirra nasil vakif oldun? yani neden "ya" degil? Ve anlamadim hangi ipin ucu icin?
                      [/quote]
                      saka tabiki bacim, biz kim sirra vakif olmak kim
                      ipucu derken, hani sen sormustun, ya ilemi okuyorsun yoksa "el" ilemi diye, ben sana "ya" ile okumayi tercih ettigimi söylemistim ama daha sonra "el" daha iyi olurmuydu acaba diye düsünmeye basladim, biraz fazla düsünmüs olmaliyim ki, rüyamda "el" ile okumanin daha dogru olacagini, aksi taktirde ismin sayisal degerinin bozulmus olacagini gördüm ve aklen dogru olduguna kanaat getirdim

[quote author=meşedi ali enis link=topic=11679.msg155800#msg155800 date=1339596021]
                      nasıl yani modum öyle birşey varsa bizlerde faydalanalım.

[/quote]

hilalnur bacima acikladigim gibi kardes

Yorum

Him evet sayisal degere göre ya ile el farkli, "ya" daha cok dualarda cagirmak icin, el ve esch ise esmalarin acilimlarini kendinde hissetmek icin uygun gibi sanki. Sen söyleyince farkettim bende Gerci bende esmalari "ya" ile okurum hep,ebced hesabini gözetmeksizin.Ama saatlerine dikkat ederim yani bildigim bir saatdeyse o saatde bulunan esmalari öncelikle tercih ederim.
                        Allah Bize Yeter!
                        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

bak saatler meselesine simdiye kadar hic dikkat etmedim, bildiklerinin saatlerini yazmanda mahsur varmi?

Yorum

Haftanin her günü bir gezegene aitdir,onlari biliyorum da gün icindeki saatleri bilmiyorum tabiki.Mesela Cuma gününün yildizi zöhredir (venus). Aslinda Esmalarin rakamlarinin yaninda günleri,buhurlari ve hatta bir cogunda hüddamlari da belirtilidir görmedinmi hic?

bsirri.com diye bir site var orda gezegen saatleri tablosu var.
                            Allah Bize Yeter!
                            O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

evet gördüm öyle aciklamalari da karisik geldigi icin fazla incelemek zor geldi
                              o hüddam meselesi zaten uzak kalsin bana o konuda ayetel kursiden hasil olan yetiyor :-X

saatleri bilseydim belki bazilari benim icin de mümkn saatlerdir zikirleri ona göre taksim ederdim ama olsun elbet bigün oda olur

buhur da enteresan da, simdi düsün 5 cesit esma zikri yapiyorsan, oda ne hale gelir
                              ama belki birgün birini diger gün digerini yakabilir insan, denemekte fayda var

Yorum

Bilmiyorum artik bende fazla derinlere inmiyorum Ama esmalar ile dua etmeyi seviyorum.

gece ve gündüz saatleri diye on ikiye ayriliyor.gündüz saatleri 12 gece saatleri 12.Günes dogmasiyla gündüz saatleri,günes batmasiyla gece saatleri basliyor.ilk saatlerini biliyorum,ilk saat hangi gezegende de ise o gün o gezegenin tesiri altindaymis.Bir yerde "ehlibeytde günlerin anlamlari" diye bir yazi vardi. Imamlarin hadisleri ile günlerin hayr ve serlerinden bahsediyordu.Ama ne kadar dogrru bilemem tabii.
                                Allah Bize Yeter!
                                O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X