Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ARA FORM MU ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ARA FORM MU ?

Ara form sözünün mantığına bakalım.

bu kedi - bizim ufak kedi
    Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Ynt: ARA FORM MU ?

bu vaşak. kediden 4-5 kat daha büyük. diğer özellikleri ise kedi ile aynı.

Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

bu çita ikisinden daha büyük...

Yorum

ve buda aslan...bakınız küçükten büyüğe sıralama var...

ama bunlar hepsi şu an yaşıyor. hiçbirisi hiçbirisinin atası değil.

hepsi beraber varlar.

bunlar fosil olarak bulunsaydı ne diyeceklerdi.

bakın kademe kademe büyüme var , kedi büyüye büyüye aslan olmuş diyeceklerdi.

bunlar ara form diyeceklerdi.

oysa sokak kedisinden aslana kadar hepsi şu an bir arada yaşıyor.

Yorum

Evrim aynı grup, tür vs. içinde olmak şartıyla mümkün olabilir mi? Mesela insan türü içinde evrim, ya da kedigiller içinde evrim, ya da köpekgiler içinde evrim gibi. (Tabi Allahın dilemesi dahilinde)

Ama şu Darwinistlerin dedikleri gibi doğal yollarla hiçbir dış güç (Tanrı) olmadan evrimleştiler iddiası çocukca ve kurguca burası kesin.

Yorum

Hem de farklı coğrafyalarda hepsi birlikte var. Yani farklı coğrafyalar bunları ne ayırabilmiş, ne de birleştirebilmiş.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Tanrı_kulu link=topic=23357.msg152092#msg152092 date=1337345906]
              Evrim aynı grup, tür vs. içinde olmak şartıyla mümkün olabilir mi? Mesela insan türü içinde evrim, ya da kedigiller içinde evrim, ya da köpekgiler içinde evrim gibi. (Tabi Allahın dilemesi dahilinde)

Ama şu Darwinistlerin dedikleri gibi doğal yollarla hiçbir dış güç (Tanrı) olmadan evrimleştiler iddiası çocukca ve kurguca burası kesin.
              [/quote]

canlının uyum için bir derece değişmesi var bu doğrudur.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X