Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

DNA ve kuantum deneyleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: DNA ve kuantum deneyleri

Benim okuduklarim sadece, Im Einklang mit der Göttlichen Matrix ve Die Verlorenen Geheimnisse Des Betens. Der Gottes Code'un sayfalarni karistirdim, arapca ve ibranice harflerin sayisal degerlerinden bahsediyordu,yani ebcedi arastirmis adam Allahin degisik isimlerinden de bahsediyordu galiba,tabiki "gott" olarak Kitapcida sayfalarini karistirmistim,alacakdim ama sayfalarinda hata vardi o yüzden yenisini siparis ettirmistim,gidip alamadim hala.
    Der Jesaja Efekti okumadim ama cok reklamini gördüm,bestseller imis.
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

neler kacirmisim meger

bacican, sana bir adres vermistim "booklooker" oradan aldim listeye ben bunlari
      ben her ay en az üc kitap getirtiyorum oradan, cok kitap aliyorsan tavsiye ederim

ve tabi kitaptan notlarini beklerim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

ebcedden bahsetmesi de oldukca enteresan
        adam ciddi arastirmalar yapmisa benziyor insaAllah bir an önce sira onun kitaplarina da gelir de okurum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Evet gercekden ciddi calismalari var,galiba 20 yildir arastirmis bunlari.Senin tavsiye ettigin site aklimdaydi ama ben kitabi almadan bir bakiym diye Mayerscheden istetmistim.

Göttliche Matrix Kitabinda bütün yazdiklari 20 prensip altinda toplamis bende onlari not etmistim.

1.Der Göttliche urgund ist das Gefäß des Universums,die Verbindung zwischen allen Dingen un der Spiegel unserer Schöpfungen.
          2.In unserer Welt ist alles mit allem Verbunden.
          3.Der Zugang zur Urkraft des Universums liegt darin,uns als einen Teil der Wellt zu betrachten und nicht mehr als etwas von ihr Getrenntes.
          4.Was einmal vereint war,bleibt immer verbunden, ob es einander physich nahe ist oder nicht.
          .....
          Es geht weiter über Hologramme,Bewusstsein,deren Spiegelungen u.s.w.

Özellikle bu ayna ve yansimalardan da bahsedince aklima hep "mümin müminin aynasidir" hadisi geliyor.

"20 Prinzipen des bewussten Erschaffens" diye böyle bölüm bölüm ayirmis altina deneyleri felan yazmis,bilimsel arastirmalari aciklamis.

Belki Almanca yazmam dogru olmaz diye 20yi tamamlamadim? Tamamla dersen tamamlarim.

Allah Bize Yeter!
          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

cevirmek cok zor geliyor google'dan destek aldim biraz, ancak bu kadar cevirebildim, insaAllah manalardan cok uzaklasmamisimdir
            cok tesekkür ederim bacican, dilersen digerlerini de yazabilirsin, severek okurum

1. tanrisal zemin evrenin kabidir, herseyin arasindaki baglanti ve yaratilmislarin aynasidir

2. dünyamizda hersey herseyle baglantilidir

3. evrenin temel gücüne giris, kendimizi dünyadan ayri görmemizde degil, dünyanin bir parcasi olarak görmemizdedir

4. birzamanlar birlesik olanlar, herzaman baglantili kalirlar, fiziksel olarak ayrilsalar bile

Yorum

Peki,bana cevirtmedikden sonra sorun degil yazarim

5.Schon allein das Fokussieren unseres Bewusstsseins ist ein Schöpfungstrakt.Bewusstsein erschaft!
              6.Wir verfügen alle Kraft,die wir brauchen,um alle veränderungen herbeizuführen die wir uns wünschen.
              7.Das,worauf wir den Fokkus unserer Aufmerksamkeit richten,wird zur Wirklichkeit unserer Welt.
              8.Es genügt nicht,einfach zu behaupten man habe sich für eine andere möglichkeit entschieden.
              9.Gefühle sind die Sprache die die Gttliche Matrix versteht.Wenn wir so fühlen als sei unser Ziel bereits erreicht,ist unser gebet bereits erhört.
              10.Nicht jedes Gefühl kann mit der Göttlichen Matrix in Kontakt treten.Schöpferisch wirksam werden nur Gefühle,die frei von Urteilen und Ego sind.

Tabiki bunlarin hepsinde tek tek acik bir sekilde,özellikle kendi hayatindan misaller ile anlatiyor.
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

cok güzel, ben bayiliyorum zaten cevirmeye elimden bu kadar geliyor, bazi kelimelerin karsiligini bulamiyorum veya buldugumdan tam emin olamiyorum

5. yalnizca bilincimizin odaklanmasi bile bir yaratis kanadidir, bilinc yaratir
                6. diledigimiz degisimleri olusturabilmek icin bize lazim olan güce sahibiz
                7. dikkatimizi odakladigimiz sey, dünyamizin gercegi olur
                8. baska bir olanagi tercih ettigimizi yalnizca iddia etmemiz yeterli degildir
                9. duygular tanrisal matriks'in (matriks karsiligini bulamadim) anladigi dildir. amacimiza ulasmis gibi hissettigimizde dualarimiz isitilmistir
                10. her duygu tanrisal matriksle iletisim kuramaz, yalnizca yargilamadan ve bencillikten uzak olan duygular yaratici olabilir

geriye kaldi 10 prensip

Yorum

O yazdiklarim su an yanimda degil ama dün "der Gottes Code"u aldim ordan sana birseyler yaziym.Bu kitabi mutlaka alip okumalisin.

Daha evvel de degindigim gibi yazar ebced yani cifr ilmi ile ilgilenmis ama cok daha derin bir calisma ile.Yaraticinin isminin kodlari bütün hücrelerde acigia cikdigini DNA ve elementlerde bu kodlardam olustugunu yazmis.
                  Giris bölümünde sunlari yazmis,ilgini ceker mi cekmez mi bir bak bakalim

Die Grundelemente der DNA (Wasserstoff, Stickstoff, Sauerstoff und Kohlenstoff) lassen sich in Buchstaben des hebräischen und arabischen Alphabets übertragen.
                  In diesen Sprachen buchstabiert unser Erbgut den alten Namen Gottes. Dieser name existiert somit in allen Menschen,unabhängig von ihren Überzeugungen,Kulturen,Religionen oder Abstammungen.
                  Diese Beziehung wurde mindestens tausend Jahre vor dieser endeckung der modernen Wissenschaften bereits in alten heiligen Texten erwähnt, z.B in dem hebräischen Sepher Jezira.
                  Die Wahrscheinligkeit,dass dies ein zufälliger Effekt ist,liegt bei ungefähr 1 zu 200 000.

Der Gottes Code ist das ergebnis meiner zwölf jahre langen suche........
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

nasil ilgimi cekmez!?
                    kitabi listeye aldim zaten, bu gidisle sirasini bekleyemeyecegim
                    bilgi icin cok tesekkür ederim

sahis 12 boyunca emek verip arastirmis ve su sonuca ulasmis:
                    DNA'nin temel unsurlari (hidrojen, azot, oksijen, karbon), ibranice ve arapca harflere transfer edilebiliyor. Genotip'lerimiz bize bu dillerde tanrinin eski isimlerini kodluyor.
                    Tanrinin ismi bu sekilde, her insanin icinde, inanci, dini, kültürü ve irkindan bagimsiz olarak varligini devam ettiriyor.

modern bilimin yeni kesfettigi bu alaka, en az bin yil öncesinde, eski kutsal metinlerde anlatiliyordu, mesela ibranice sefer yezira.

bunun bir tesadüf olma olasiligi 200 000'de 1'dir.
                    Tanrinin sifresi, 12 yillik arayisimin sonucudur.

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X