Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

DNA ve kuantum deneyleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: DNA ve kuantum deneyleri

haklisiniz

ama, simdi bu ölüm ötesi deneyleri, bu basliktaki yerlerde yapilmis olsaydi, hic olup gitmis olmayacakmiydi?

veya, metafizik alanda yapilmis olan hatri sayilir arastirmalar, bu üniversiteler tarafindan kaale alinmadiginda haksizlik olmazmi?

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

dediğim gibi illa yanlış demiyorum.
      Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

tamam

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Gregg Braden kendisi bilim adamidir zaten,kitaplarinda bu deneyleri kimlerin nasil yaptiklarini daha aciklayici bir sekilde isliyor.

Ben inaniyorum.
          Allah Bize Yeter!
          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

kitabini okumadigim icin daha detayli bilgim yok
            sen okudunmu bacican?

Yorum

Okudum,birtanesini de kitapcidan siparis etmistim bir ay oldu hala gidip alacam
              Allah Bize Yeter!
              O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

okuduklarindan bizimle paylasirsan cok makbule gecer

Yorum

Cok "spiritualist" biri.
                  Bir yandan bu sekilde deneylerle ugrasmis bir yandan da "gercegi" aramak dünyanin her tarafini gezmis.En cok Tibet deki "mönch"ler ile diyalogu maneviyatini gelistimis.Dua kisminda en cok onlardan ve Kizilderelilerden ögrendigini yazmis.
                  Kizilderelilerin kültürü ve inanclari bizim inanclarimizada cok yakin.
                  Dua ile ilgili konuda "Zwielicht" diye bir konuya deginmis. Kizilderelilerin inanclarina göre günes dogmadan hemen önce ve günes battikdan sonra hemen sonra o zaman dilimi,dünyanin kapilarinin bütün evrene acik oldugu zaman dilimiymis, rular ve cinler alemi dahil. "Zwielicht" diye adlandirilan bu zamanda dualar cok etkiliymis. Bilirsin,aynisini bizim kitaplarda yazar.

Mevlanadan sözler alarak bahsetmis,Dünyanin en eski Inciline ulasmis ve ordaki Hz.isanin sözleri ile simdiki Incildeki sözlerin arasindaki farki ortaya koymus.

Bazi yerleri not aldiydim yazarim sana sonra

Okudugum bir kitabi,daha ziyade bu deneyler ile ilgiliydi,birisi de dua ile,daha önce de söylemistim galiba sana? En cok "Hissetme" konusuna deginiyor. Duayi gerceklestiren bizim istegimiz degil hissedisimizdir.Islama göre dua ne ise onu anlatiyor aslinda,cünkü Islama göre esas olan ne ise Evrene göre de o oldugu icin Müslüman olmayanlarda bu gerceklerin farkina varabiliyor.
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

zwielicht, belki bizim kerehat vakitleri dedigimiz seydir!

ama merak ettim, okumam lazim, su an elimde "selbst hypnose" var, bir kac gündür onunla ugrasiyorum, tavsiye ederim, daha sonra "selenleben des ungeborenen" ondan sonra sirada "verborgene verhaltensmuster" var, ondan sonra ihtiyaca göre belli olacak

senden faydalanayim, sen notlarini yaz insaAllah

Yorum

Benimde aklima ilk gelen kerahet vakitleri idi ama degil,cünkü tam günes dogmadan ve günes battikdan sonra.Yani seher vakti ile aksam ile yatsi arasi.Okudugum kitaplarda da dualar icin en makbul olan vakitler diye geciyor.Zwilicht,iki isigin arasi,yani alacakranlik. Ama o kerahet denilen vakitlerinde de bir sey var,atmosferi cok degisik oluyor
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

eh simdi meraktan catlarim, notlarini en kisa zamanda bekliyorum

Yorum

[quote author=Mousawi link=topic=23324.msg151578#msg151578 date=1337033457]

araştırmalar saygın bir üniversitede yapılmış değil.
                          [/quote]

Büyük kaşif ve mücitler statuko üniversitelerinden mezun değil Musavi kardeş.
                          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23324.msg151630#msg151630 date=1337061708]
                            Büyük kaşif ve mücitler statuko üniversitelerinden mezun değil Musavi kardeş.
                            [/quote]

orası da doğru... belki yapsalar üniversiteden atılacaklar.

sırf yaratıcı var dedikleri için koskoca prefesörler üniversiteden atıldı.
                            Tanrı "Beni arayacaksınız, bütün yüreğinizle arayınca beni bulacaksınız," dedi. Yeremya 29:13

Yorum

Hilalnur bacim, bu kitaplari listeye aldim, aralarinda okuduklarindan tavsiye etmeyecek kadar kötü olan varsa bilgilendirirsen sevinirim, tanitimlara bakarsam cok güzel

"zwischen himmel und erde"
                              "der realitäts code"
                              "das erwachen der neuen erde"
                              "wir menschen dieser erde"
                              "der gottes code"
                              "der jesaja effekt"
                              "fractal time"
                              "tiefe wahrheiten"
                              "verlorene geheimnisse des betens"

Yorum

türkce kitaplari (bunlari bulabildim) listeye ilave yapilirsa sevinirim

ic ice gecmis zamanlar
                                Tanrinin sifresi
                                isaiah etkisi
                                İlahi Matriks / Zamanda Yolculuk, Mucizeler ve Uzay

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X