Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Dağılın dAĞıLın lan dağılın

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Dağılın dAĞıLın lan dağılın

barikat orkestrasından orijinal eser:

https://www.facebook.com/ChpIskender...90990120970436

Ynt: Dağılın dAĞıLın lan dağılın

https://www.youtube.com/watch?featur...zh2tvQGc#at=15

Yorum

Bunların İslam ve Ehl-i Beyt ile ne alakası var?

Yorum

Suriye ortak paydasına sahibiz

Yorum

Peygamberin Soyundan gelen biri olarak içki yasağına ayaklananlarla Müslümanların, hele hele Ehl-i Beyt taraftarı Müslümanların hiç bir ortak tarafı olamaz demekteyim. Hazreti Hüseyin(as): " Yezid gibi... ,şarap içen, .. birine biat etmem söz konusu olamaz."
          Ne kendine çapulcu diyenler, ne de yobaz diyenler Şia'nın taraftarı değildir. 12 İmam'ın Şia'sı kimsenin yan gücü olmaz.
          Videoyla ilgili: çalgı aletleri haramdır, kadınların, kızların saçlarının açık olması haramdır ve onların kahramanlık olaylarında bu şekilde rol almaları mümkün değildir.

Yorum

içki mi içmek daha günahtır
            müslüman kanı mı içmek?
            açık gezmek mi daha günahtır
            yosulların haklarını da çalıp ipekler altınlar içinde bezenmek mi?
            namazı terk mi daha günahtır
            yoksa gösteriş için namaz kılmak mı?

Yorum

[quote author=selmancan date=1384016014 link=topic=24965.msg171337#msg171337]Alıntı yapılan: selmancan-Sat Nov 09 2013 18:53:34 GMT+0200 (GTB Standart Saati)

içki mi içmek daha günahtır
              müslüman kanı mı içmek?
              açık gezmek mi daha günahtır
              yosulların haklarını da çalıp ipekler altınlar içinde bezenmek mi?
              namazı terk mi daha günahtır
              yoksa gösteriş için namaz kılmak mı?[/quote]
              Söylemek istediğin açıktır, bellidir. Yalnız günahın küçüğü de büyüğü de aynıdır; çünkü ikisi de Allah'a isyandır. Böylece, en büyük günah, günahı küçümsemektir. Yani bir kimse "bu küçük günahtır" derse, onun bu sözü kendisi hakkında en büyük günahtır. Sen böyle söylemek istemiyorsun, sadece bir hatırlatma olsun istedim.

Yorum

Allah razı olsun üstad. ben kendim için yaşam felsefesi olarak dediğin gibi öyle düşünmüyorum. ancak biz tercih edeceğimiz iş birliği yapacağımı kimseleri seçerken bu ayırımı yapmak zorundayız. örneğin içki içen bir insanla mı işbirliği yapabiliriz yoksa müslüman kanı döken biriyle mi? Peygamberimiz Mekke müşriklerine karşı Medine'de başta yahudi ve hristiyanlarla barış imzaladığı gibi... Müslümanlar muhafazakar iktidar içkisi yok namazı var, chp ve aleviler içkisi var açık saçıklığı var namazı yok diyerek suriyede kan içen muhafazakar iktidarla iş birliği yapamazlar. demek istediğim bu. zaten sen de anlamışsın üstad. da yanlış anlaşılmasın diye açıklamak istedim.. bu arada hatırlatman da çok yerinde ve güzel.

Yorum

Ya sen dalga mı geçiyorsun benimle? Yoksa ciddi mi yazıyorsun bunları? O ayaklananların çoğu din düşmanı diye ayaklandı. Adamlar kafir yani Allah'a şirk koşuyor. Bunlarla mı taraftarsın sen? Bundan büyük günah mı var?

Allah'a ve Hazreti Muhammed(s.a.a)'e böğürerek küfür eden hayvan da bunlardan değil miydi? Ne oldu taş atarken yanlışlıkla damdan düştü cehennemi boyladı.

Yine Başbakan kız erkek aynı evde kalmamalı deyince yine bir yaygara kopardı seninkiler. Kız erkek nikahlı olmadığı halde aynı evde kalınması İslamiyet'e de Ehli-Beyt Kültürü'ne de terstir. Yezid kültürüdür bu yezid.
                  Şaşarım o kişiye ki kendine Müslüman adı koyar İslamiyet düşmanlarıyla aynı safhada yer alır.

Yorum

[quote author=Al-i Muhammed date=1384523906 link=topic=24965.msg171411#msg171411]
                    Ya sen dalga mı geçiyorsun benimle? Yoksa ciddi mi yazıyorsun bunları? O ayaklananların çoğu din düşmanı diye ayaklandı. Adamlar kafir yani Allah'a şirk koşuyor. Bunlarla mı taraftarsın sen? Bundan büyük günah mı var?

Allah'a ve Hazreti Muhammed(s.a.a)'e böğürerek küfür eden hayvan da bunlardan değil miydi? Ne oldu taş atarken yanlışlıkla damdan düştü cehennemi boyladı.

Yine Başbakan kız erkek aynı evde kalmamalı deyince yine bir yaygara kopardı seninkiler. Kız erkek nikahlı olmadığı halde aynı evde kalınması İslamiyet'e de Ehli-Beyt Kültürü'ne de terstir. Yezid kültürüdür bu yezid.
                    Şaşarım o kişiye ki kendine Müslüman adı koyar İslamiyet düşmanlarıyla aynı safhada yer alır.
                    [/quote]

Din düşmanlığı sadece Allah'a sövmekle olmaz. Nitekim en meşhur örneğinde olduğu gibi, Muaviye "hüküm ancak Allah'ındır" ayetini askerlerine okuttuğunda çok doğru bir söz söyledi, fakat amacı o doğru sözü kullanarak Allah'a düşmanlık etmekti. İşte bunun gibi, içten pazarlıklı başbakanın da kızlı erkekli ortamı bahane göstermesi onun dine olan bağlılığından değil, iki yüzlülüğünden ötürüdür. Yoksa Yezid nasıl "İslam halifesi" olabilirdi? Kendisi en büyük din düşmanı olduğu halde nasıl oldu da namaz kıldı?

İmam Ali'nin buyurduğu gibi, onların sözleri hak fakat muratları batıldır. O yüzden başbakanın söylediği söz hak olsa da ulaşmak istediği hedef pis ve batıldır, bu nedenle de safında yer almayı değil, karşısında durmayı gerektirir. Dikkat edelim, söylediği sözün değil, sözüyle örtüşmeyen şahsının ve eylemlerinin karşısında durmaktan bahsediyorum. (Ki zaten esasta söylediği sözlerin de çoğu batıldır.)

Yorum

Vah vah.. Ben bunları bilmiyordum ya garipturab. İlk defa senden duydum.
                      Bir de gönülleri okuma kabiliyeti varmış sende bunun üstüne. Hayırdır, gaybetteki 12. İmam sen misin? Geri döndün demek. Dinde konuşurken her söz delil ister bunu unutma. Kendi kafasına göre şunun kalbi pis, şu riya yapıyor şu bilmem ne diyen ancak cahildir.

Yorum

HER SÖZ DELİL İSTER'
                        se;
                        o zaman senden söylediklerine tek tek delil sunmanı rica ediyorum.

1. BUNUN DELİLİ YOK.
                        [quote author=Al-i Muhammed link=topic=24965.msg171336#msg171336 date=1384014652] Peygamberin Soyundan gelen biri olarak içki yasağına ayaklananlarla Müslümanların, hele hele Ehl-i Beyt taraftarı Müslümanların hiç bir ortak tarafı olamaz demekteyim. [/quote]

2. BUNUN DELİLİ YOK
                        Hazreti Hüseyin(as): " Yezid gibi... ,şarap içen, .. birine biat etmem söz konusu olamaz."
                        3.BUNUN DELİLİ YOK
                        Ne kendine çapulcu diyenler, ne de yobaz diyenler Şia'nın taraftarı değildir.

4.BUNUN DELİLİ YOK
                        12 İmam'ın Şia'sı kimsenin yan gücü olmaz.

5. BUNUN DELİLİ YOK.
                        Videoyla ilgili: çalgı aletleri haramdır, kadınların, kızların saçlarının açık olması haramdır ve onların kahramanlık olaylarında bu şekilde rol almaları mümkün değildir.

güzel kardeşim bunlara delil sunmamışsın. Eğer varsa delilleri sunmanı bekliyoruz.
                        [center]
                        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                        [center]
                        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

İlahi Ali Enis dost
                          hiç güleceğim yoktu. Allah da seni güldürsün...

Yorum

[quote author=Al-i Muhammed date=1385235403 link=topic=24965.msg171468#msg171468]
                            Vah vah.. Ben bunları bilmiyordum ya garipturab. İlk defa senden duydum.
                            Bir de gönülleri okuma kabiliyeti varmış sende bunun üstüne. Hayırdır, gaybetteki 12. İmam sen misin? Geri döndün demek. Dinde konuşurken her söz delil ister bunu unutma. Kendi kafasına göre şunun kalbi pis, şu riya yapıyor şu bilmem ne diyen ancak cahildir.
                            [/quote]

Keşke kardeşim dalga geçip hakaret edeceğine, gerçekte bildiklerinle konuşsaydın ve konuşabilseydik. Vesselam.

Yorum

2013 aşura halkalı

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X