Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

SERÇELERİN ŞARKISI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: SERÇELERİN ŞARKISI

[quote author=Muhammed Taki link=topic=23862.msg159863#msg159863 date=1346259052]
    evet evet söğüt ağacı. Babam TRT 1'i açtığında adam fransa'da hastanedeydi. Gözleri açılmıştı koridorda dolanıyodu. Sonra aynada kendine bakarken 2 hemşire geldi adamın kollarına girdi götürmeye başladı. Annem 'bu İran filmi mi kadınların başları açık?' dedi. Babam da 'başı açık kadın müstehcen değilki...' deyip konuya açıklık getirdi biz de izlemeye devam ettik sonra adam İran'a gitti zaten.

Neyse linkini koyduğum için saol hacı ben izlerim bunu en başından
    [/quote]

Ne yaptın oğlum sen filmi anlattın
    Haktır Allahım Muhammed mahım
    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=23862.msg159864#msg159864 date=1346259173]
      Ne yaptın oğlum sen filmi anlattın
      [/quote]
      Yavuz Sultan Selim han hazretlerinin resmini neden profil yaptın aga? Onun gibi muhterem zat-ı kerimlerin yanından bile geçemeyiz kaldır lütfen
      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=23862.msg159863#msg159863 date=1346259052]
        Neyse linkini koyduğum için saol hacı ben izlerim bunu en başından
        [/quote]

Hayyy 'koyduğun' yerine 'koyduğum' demişim adminler bunu düzeltebilir mi? düzelttikten sonra bu mesajımı da silsinler.
        O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Allah Razı Olsun Aşk Kervanı

Yorum

[quote author=Matemkar link=topic=23862.msg159874#msg159874 date=1346262865]
            Allah Razı Olsun Aşk Kervanı
            [/quote]
            Rabbim cümlemizden razı olsun...

Cihandar ve Muhammed Taki Kardeşlerim,
            Allah (cc) muhabbetinizi daim etsin,
            Birbirinize karşı olan Hitaplarınızda bir yakınlık ve samimiyet görünüyor.
            Yalnız özellikle Facebook'ta muhabbetler bazen insanı basit kelimelere alıştırabiliyor.
            İnşallah Siz, bu basit ve argolu ifadelerden etkilenmezsiniz.

Aşırı samimiyetten kaynaklanan "Oğlum" hitabını, artniyetsiz bile olsa başka bir üyeye sarfederseniz, uyarı alabilirsiniz.
            Ki, bu kelimeyi çok sık kullanırsanız, istemeyerek de olsa başkalarına da söyleyebilirsiniz.
            Ben şahsen bugüne kadar hiç bir yaşıtıma bu kelime ile hitap etmedim.

Gülünmeyecek bir espiri dağil yani :
            Yavuz Selim'in resmini eleştiren ve "Oğlum" diye hitap edilen Müslüman Kardeşim de Yavuz'un oğlu Kanuni Sultan Süleyman'ın avatarını almış.

Yaşım 2'nizden büyük, yine de sözümü kâile almayabilirsiniz.
            Sadece Sizi düşünerek, Size nasihat etmek istedim...
            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=23862.msg159887#msg159887 date=1346272568]

Gülünmeyecek bir espiri dağil yani :
              Yavuz Selim'in resmini eleştiren ve "Oğlum" diye hitap edilen Müslüman Kardeşim de Yavuz'un oğlu Kanuni Sultan Süleyman'ın avatarını almış.
              [/quote]
              Oooo ben Cihandar hocamın izindeyim o profiline yavuz'u koyarsa ben de çocuğunu koyarım tabi

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=23862.msg159887#msg159887 date=1346272568]

Aşırı samimiyetten kaynaklanan "Oğlum" hitabını, artniyetsiz bile olsa başka bir üyeye sarfederseniz, uyarı alabilirsiniz.
                Ki, bu kelimeyi çok sık kullanırsanız, istemeyerek de olsa başkalarına da söyleyebilirsiniz.
                Ben şahsen bugüne kadar hiç bir yaşıtıma bu kelime ile hitap etmedim.
                [/quote]

Tamam abi haklısın.
                Haktır Allahım Muhammed mahım
                Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Serçelerin Şarkısı Filmi, Tek Parça halinde ve 1080p formatında izleyebilirsiniz...

Netteki en Net görüntü kalitesiyle...

Full HD olarak kaydetmek isteyenler için yaklaşık 5 GB Boyutunda :

http://www.youtube.com/watch?v=cJV_lpTqJpU
                  http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

trt1 bu filme iyice kafayı taktı her ay yayınlıyorlar
                    [center]
                    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                    [center]
                    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X