Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Meryeme bir çiçek - İran Filmi - Türkçe Düblaj

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Meryeme bir çiçek - İran Filmi - Türkçe Düblaj

[img width=341 height=600]http://img638.imageshack.us/img638/6808/meryemicinbircicekkodoo.jpg[/img]

Meryem için Bir Çiçek - KISA FİLM - Türkçe Düblaj - İran Yapımı

filmi buradan indirebilirsiniz.. youtubea da yükleyeceğim inş.

https://rapidshare.com/#!download|901l36|135593375|Meryem-icin-bir-cicek-KODOO.avi|407752|R~FE3369BA75CE70FF022305D340CCF51 D|0|0

Ynt: Meryeme bir çiçek - İran Filmi - Türkçe Düblaj

https://rapidshare.com/#!download|901p11|135593375|Meryem-icin-bir-cicek-KODOO.avi|407752|0|0|

Yorum

filmi bulamadım

Yorum

buyrun:
        Meryem için bir Çicek - İran filmi - Türkçe Düblaj

Yorum

Allah razı olsun hocam..

Yorum

youtube hesabımla ingilizce ve türkçe altyazılı iran filmlerini (bu film de dahil 60'a yakın film) yayımlamıştım. 1100 takipçi ve bir milyon izleme sayısından sonra youtube hesabımı kapattı.. "Altın ve Bakır" filmi dışında (ki onu arkadaşın hesabıyla yükledik) tüm filmlerim silindi.. zahmet verdiğim için kusura bakmayın. konuları silerseniz sevinirim. selametle

Yorum

iran filmlerine karşı bir tepki mi bu?

Allah razı olsun sizden. ben de severek izledim. bizim evde film izlenmezdi. Ama sayenizde güzel ve izlemesi caiz olan İran filmlerini izledik. Devam gelsin isterdik.

filmlerin yedekleri sizde yok mu? Dailymontion'a da yüklenebiliyor, oraya yükleyin bence, hiç bir farkı yok.

Yorum

Telif hakkı dendi ama telif sadece benim için mi geçerli oldu bilemiyorum..
                Film yükleme hususunda, internet bağlantım yavaş benim, 1.5 GB bir filmi 5-6 saatte gönderiyordum ki, tekrar hepsini paylaşmak birkaç ay vaktimi alacaktır..
                onun için başka, kalıcı yöntem arasam iyi olacak. neyse, ilginiz için teşekkürler. selametle

Yorum

bir hdd ile bana gönderin, biz yükleyelim inşaAllah ve böylece sevaba ortak olalım. ya da gönüllü bir başka arkadaş bu işi üzerine alsın, hdd yi sonra size geri göndeririz.

Bence türkçe dublajların türkiye haklarını birileri aldıysa onlardan şikayet gitmiştir...

Yorum

torrent olayına girmek istiyorum da.. anlayan bir webmaster arkadaş var mı? yardımcı olursanız sevinirim..

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X