Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Muaviye bin Ebu Süfyan -Mehmet Çelik

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Muaviye bin Ebu Süfyan -Mehmet Çelik

[quote author=HOŞ_SADA link=topic=22933.msg146177#msg146177 date=1333484885]
    sizin ibadet anlayışınız herhalde sahabeye sövmek,Allah'ın Resulü mübarek eşine iftira etmek(Kur'anın pakladığı) o üstün üç sahabeye lanet okumak,oysa o sahabeler birbirlerini Allah için çok severlerdi,sonrada utanmadan kalkıp biz ehlbeytiz derler,sanki ehlibeyt olmak bir üstün vasıf gibi,oysa ebu cehilde,ebu lehepte resulullah(s.a.v.)in öz amcaları idi ama,o nesepten olmak onları kurtaramadı...cehennemin taaa dibini boyladılar..
    [/quote]

hos sada kardes
    kirmiizi ile isaretledigim kelime ve cümleleri soru olarak yöneltebilirdiniz, herhalde ve sanirimla olmuyor bu isler....sahabe kimdir, sevginin geregi nedir, iftira var ise hangi kaynaktadir ve utanmasi gereken kimlerdir? bütün bunlar üzerlerinde sayfalar dolusu yazilmis olan genis kapsamli kavramlardir, ki sitemizde bunlara defalarca deginildi, benim ilgimi ceken, her yeni gelenin sanki yeni ve cok baglayici birseyler söylüyor edasina bürünerek, buradaki siilerin hic birsey bilmeyen, kardesimizinde dedigi gibi, üc bes tarikat ehli oldugunu sanmalari...ki sakin ve saldirmaksizin sordugunuz taktirde size verilen cevaplari hem bizzat kendi kaynaklarinizdan kontrol etme sansiniz olacak hem de saskinliginiz artacaktir

ne bu böyle sanki bir cepheye cikmissiniz, karsinizda düsman ordusu, haydi saldir!?

sonucta muhatabiniz müslüman kardeslerinizdir, az yavas olun, Allaha iman eden bu insanlarin dayanaklarindan sual edin, sonra yargiya varirsiniz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

verilen videodaki cami kürsüsünden edilen vaazı anlamakta zorlanıyorsunuz,ki konuşan kişi alalade bir yerde konuşmuyor o büyük sahabeye demediği kalmamış,yok bu şii değil diyorsanız neden sizin alimlerin bu büyük sahabeler hakkında bir tek konuşması,kitabı yok..tekzibi yok..
      daha iranda olan Hz.Ömer(r.a.) şehid eden mecusi melunun mezarını türbeye çevirip oradaki tabelalarda kime lanet okunup durmaktadır,birde dua okunuyor Allah'ım beni onunla haşr et diye,zaten merak etmeyin hadisi şerifte buyurulmuş,"kişi sevdiği ile beraber olacaktır"
      BAKINDA İZLEYİN EBU LULU denen melunu;
      http://www.youtube.com/watch?v=kJFNY...eature=related

Yorum

yine mi ebu lulu meselesi yaaa.
        artık hiç ciddi görünmüyorsunuz. daha önemli konularla gelin karşımıza.

mesela İslam cumhuriyeti lideri rehber hamaneyin vahdet haftasında ki konuşmaların söz et biraz.

hamaney vahdet haftasında ne dedi bilgin var mı?
        [center]
        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
        [center]
        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

güzel Allahim kullarin arasina güzellikle muamele kismet et......
          ..........................
          1. camideki vaaz, sahis ve alakali alim görüsleri
          2. ebu lu'lu

evet, sabirla bekleyin insaAllah, kardeslerimiz size bunlarin cevabini en güzel sekilde vereceklerdir, yeterki saldirmayin, sorun!

buyrun kardeslerim
          hos sada kardesimizin bu iki sorusunu yanitlayin insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Sayın Hoşsada, antitez olmayı bırakın alternatif olun biraz. Siz söyleyin, islam ümmeti ne yapsın. Kimin peşinden gitsin. Hangi ülke liderini islamın lideri bilsin. Söyler misiniz?
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

hoş sada bakalım bu senin ilgini çekecek mi?

eğer gerçekten öğrenmek için sormuşsan bu cevap senin için yeterlidir.
              ama sırf fitne için sormuşsan eğer,(ki bunu göreceğiz) şimdilik aklını başına derim.

iftira: Ömer b. Hattabın katilinin mezarını İranda türbe haline getirdiler

[img width=377 height=600]http://velayet.files.wordpress.com/2011/01/ebu_lulu.jpg[/img]

müslümanları bölmek, sürekli savaşlara ve kargaşalara çekmek, müslümanları bir-birinin eli ile yok etmeğe çalışmak şüphesiz ABD ve İsrailin en çok sitedikleri şeydir. sırf bu yüzden mezhebi fitne çıkarmaya ve mezhepler arasındakı ihtilafları körüklemeye çalışıyorlar. bu yüzden de müslümanlar içinde İngilizlerin kurmuş olduğu vehhabilikten maharetle yararlanıyorlar. vehahbilerin onlara yardımları bazen "İsraille savaşan Hizbullah gibi islami guruplara yardım etmek haramdır" diye fetvalar vermeleri“ şeklinde bazen de Şiilere iftira atmakla oluyor. bunun örneklerinden biriside yukarıdakı resimdir. vehhabiler bu resimi ortaya atmış ve resimdeki yerin Ömer b. Hattabın katili Ebu Luluenin mezarı olduğunu, Şiilerin bu mezarı türbe haline getirdiklerini idda etmişlerdir. bununla amaçladıkları ise meseleden habersiz olan Ehli sünnet müslümanları Şiilere karşı kışkırtmaktır. biz bu iftiraya Şii alimlerinden Seyyid Ali Ekber Muhteşemi, Şeyh Ali Teshiri ve bizzat vehhabilerin alimi olan dr. Selim

Avvadan delil getireceğiz. Seyyid Ali Ekber Muhteşeminin açıklaması:

SORU:Emirü’l Müminin Hz. Ömer’in katili Ebu Lülüe’nin mezarı İran’da türbe haline getilip ziyaret edilen bir mekana dönüştürülürken mezhepler arası yakınlaşma nasıl olacak?

Cevap: Bu kişi Ebu Lülüe değil Ebu Lülü’dür. Kendisi Sasan bölgesinde yaşayan derviş bir kişiydi, Hz. Ömer’i öldüren kişi değil. Bu bölgede yaşamakta olan bu kişi burada öldü ve iki yüzyıl önce buraya defnedildi. Şairlerin, dervişlerin ve meşhur kişilerin mezarları İran’da oldukça yaygındır. Bazı İngiliz bilim adamları İran’a gelerek –onların böl, parçala ve yönet politikalarını bilirsiniz- “Burada yatan kişi Ebu Lülü değil Ebu Lülüe”dir diyerek bu inancı yaygınlaştırmaya çalışmışlardır. Bu olaylardan ve söylenen sözlerden sonra Rehber, bir talimat çıkararak bu mezarın kapattırmıştır.

Seyyid Ali Ekber Muhteşemi
              Şeyh Ali Teshiri ve dr. Selim Avvanın açıklaması
              [center]
              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
              [center]
              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

peki isimler birbirine çok benzer olsada sizin dediğiniz olsun,peki o meszrda Hz.Osman ve Hz.Ömer'e atfen lanet tabelaları yokmu..? ve o kürsiden demediği kalmayan şahıs kimdir,görüşleri kimi bağlamaktadır..

Yorum

Yukarıdaki cevabı gördükten sonra aşağısındaki soruyu sormanız mantıklı değil. Bir toplumu ayaklar değil başlar temsil eder. Siz başları bırakıp ayaklara bakarsanız ayaklara karışırsınız.
                  Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Allah, hz. Zehra nın s.a kapısını yakana ve onu şehit edene lanet etsin.

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22933.msg146274#msg146274 date=1333557133]
                      Allah, hz. Zehra nın s.a kapısını yakana ve onu şehit edene lanet etsin.

[/quote]

Amerikaya israile bir senin gibi, bir de hoşsada gibi adamlar lazım. Biz hiç kimse için Allahın belirlediği konumdan farklı konum belirleyemeyiz.

Bizim dikkat etmemiz gereken Veliyyi emri müslimin İmam Ali Hamanein buyruklarına riayet etmektir. İmam Ali Hamanei; Ehli Sünnetin Mukaddesatına hakaret haramdır. Buyurmaktadır. Bize düşen bu emre itaat etmektir. Bu emre itaat etmeyenlere yazıklar olsun.

İmam Ali Hamanein emrine itaat etmeyenler amerika ve israilin emrine itaat etmiş sayılırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22933.msg146280#msg146280 date=1333559869]
                        Amerikaya israile bir senin gibi, bir de hoşsada gibi adamlar lazım. Biz hiç kimse için Allahın belirlediği konumdan farklı konum belirleyemeyiz.

Bizim dikkat etmemiz gereken Veliyyi emri müslimin İmam Ali Hamanein buyruklarına riayet etmektir. İmam Ali Hamanei; Ehli Sünnetin Mukaddesatına hakaret haramdır. Buyurmaktadır. Bize düşen bu emre itaat etmektir. Bu emre itaat etmeyenlere yazıklar olsun.

İmam Ali Hamanein emrine itaat etmeyenler amerika ve israilin emrine itaat etmiş sayılırlar.
                        [/quote]

....edit.... , ben Hz. Fatımeyi Zehra nın s.a katiline lanet okudup sadece.meğerse bu katili sen tanıyormuşsun kimdir acaba bu kişi söylermisin bana. bu şehadet gününde eminim peygamberin ciğer paresinin katiline herkes lanet okur. sünnide şiada

Yorum

Bu arada 1979 iran islam inkilabına kadar senin veliyyi emri müslimin kimdi acaba öğrenebilirmiyim, mehmet ufukalp

Yorum

[quote author=kerrar11 link=topic=22933.msg146283#msg146283 date=1333562064]
                            .......edit........ , ben Hz. Fatımeyi Zehra nın s.a katiline lanet okudup sadece.meğerse bu katili sen tanıyormuşsun kimdir acaba bu kişi söylermisin bana. bu şehadet gününde eminim peygamberin ciğer paresinin katiline herkes lanet okur. sünnide şiada
                            [/quote]

İslam İnkılabının azamet ve hedeflerini anlayamayacak kadar ....edit.... birisinin ne rahmetinin ne de lanetinin hükmü ne ola ki?

Veliyyi Emri Müslimin İmam Ali Hamanein emirlerinin aksine olarak lanet edenlerinin laneti lanet değil, veiyyi emri müslimine itaatsizliktir.

Bu itaatsizliğinin mükafatını git Obamadan Baraktan Peresten iste. İnan ben şöyle böyle lanet ettim de. Onlar, valla bize hizmet etmişsin demezlrse gel yanımıza haber ver.

Benim Rehberim İmam Humeyni idi, Şimdi de İmam Hamanei. Senin rehberin kim, mustafa kemal dir büyük ihtimalle.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22933.msg146288#msg146288 date=1333564392]
                              İslam İnkılabının azamet ve hedeflerini anlayamayacak kadar kuş beyinli birisinin ne rahmetinin ne de lanetinin hükmü ne ola ki?

Veliyyi Emri Müslimin İmam Ali Hamanein emirlerinin aksine olarak lanet edenlerinin laneti lanet değil, veiyyi emri müslimine itaatsizliktir.

Bu itaatsizliğinin mükafatını git Obamadan Baraktan Peresten iste. İnan ben şöyle böyle lanet ettim de. Onlar, valla bize hizmet etmişsin demezlrse gel yanımıza haber ver.

Benim Rehberim İmam Humeyni idi, Şimdi de İmam Hamanei. Senin rehberin kim, mustafa kemal dir büyük ihtimalle.
                              [/quote]

mehmet ufukalp denen şahıs bana hakaret edebilir ve beni kınayabilirsin belki ama ben kınayanların kınamasından korkmam.sende o kadar zekisinki daha sorduğum soruyu bile anlamamışsın. inkilap 79da yapıldı. ben 79dan önce kimin emri altındaydın diyorum. sen ne diyosun.

Ben imam ALİ a.s ın emri altındayım.14 masum a.s benim rehberimdir.

İmamın emrini kimse iptal ve nehyedemez.

Biliyomusun esas senden ...edit.... Artık buna nasibilikmi desem, cahillikmi desem, ajanlıkmı desem karar veremedim.

Yorum

yukarıda saydığın düşmanlar açık düşmandır. ve kim olduğu bellidir. Asıl korkulması gereken ve gizli olan düşmanlar ise bunlarda munafıklar ve nasibilerdir ve cahillerdir ve ahmaklardır

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X