Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şiilere Aldanarak Hz. Muaviye ve Oğlu Yezid'e Sövenler, Üstad Kadir Mısıroğl

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şiilere Aldanarak Hz. Muaviye ve Oğlu Yezid'e Sövenler, Üstad Kadir Mısıroğl

46) Şiilere Aldanarak Hz. Muaviye ve Oğlu Yezid'e Sövenler, Üstad Kadir Mısıroğlu

46) Şiilere Aldanarak Hz.Muaviyeve Oğlu Yezid'e Sövenler, Üstad Kadir Mısıroğlu

önce izleyelim. konu hakkında tartışmak ve düşünmek gerekir hemde derin derin düşünmek
    [center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Ynt: Şiilere Aldanarak Hz. Muaviye ve Oğlu Yezid'e Sövenler, Üstad Kadir Mısıroğl

Yani Şimdi ben bu Adama lanet okusam Forum Kurallarını ihlal eder miyim acaba? Her halde etmem. Ama yinede Lanet okumuyorum. En güzeli şunu diyeyim...Allah seni Muaviye ve Yezid'le haşretsin...Zamanın Yezidi işte budur...Aklıma bir an Kadı Şureyde gelmedi değil...

Yorum

Ynt: Şiilere Aldanarak Hz. Muaviye ve Oğlu Yezid'e Sövenler, Üstad Kadir Mısıroğl

Ehlibeyt düşmanlarına lanet olsun dediğimizde; Biz ehlibeyti seviyoruz diyerek bu lanetten yırttığını zanneden hainler var. Bu yüzden biz daha güncel anlamda konuyu ele alıyor ve şöyle diyoruz; İran İslam İnkılabına düşman olanlara Allah lanet etsin. Ki bu adamda inkılap düşmanlarından birisidir. Böylece forum kurallarını da ihlal etmediğimizi düşünüyorum.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22559.msg141193#msg141193 date=1326965718]
        Böylece forum kurallarını da ihlal etmediğimizi düşünüyorum.
        [/quote]

:-\

Yorum

Üstad kadir hoca bu konulara neden girdi anlamadım galiba Ehli Sünnete göre caiz değil demeye çalışıyor ama hep sert konuşuyor onun üslubunu bilmeyenler ilk duyduklarında biraz sinirlenirler...
          Haktır Allahım Muhammed mahım
          Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Herkesin görüşlerini yazmasını rica edirem.

mende ilerleyen vakitlerde düşüncelerimi yazacam

saygılar
            [center]
            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
            [center]
            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Allah sözde üstat tanımlaması yapılan bu kadir denen mahluğu yezid ile haşretsin
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22559.msg141243#msg141243 date=1327012055]
                Allah sözde üstat tanımlaması yapılan bu kadir denen mahluğu yezid ile haşretsin
                [/quote]

Hakkını yeme kardeşim sonuna kadar üstat tanımlamasını hakkediyor tarihi vesikalarla süslü sohbetleri var kitaplarıda çok güzel..evet bu sohbetinden sonra Şialar tarafından pek sevilmezde tarihi konularda iyidir kadir mısıroğlu..

Yorum

Tesadüf ya daha dün öğrendim,buharide yazılanı.
                  (Yezide biat etmeyen kafirdir) diyor buhari.Ne bekliyordunuz ki .Buhariyi taklit ediyor.Yapabileceği en büyük münafıklığı yapıyor.Kılavuzu karga olanın burnu ......... meselesi.
                  Lanet etme meselesinde bir kaç şey yazmak istiyorum.
                  Lanet Yüce Allah'ın tasarrufunda olan bir şey.Ben sadece Allah'a dua ederim yada yalvarırım hak edene Allah lanet etmesi için.
                  Benim lanet etsin demem hiç birşeyi değiştirmez.Yada lanet edilen herhangi bir kötülüğe maruz kalmaz.Bunun uygulaması yüce Allah'ın
                  elindedir.Bunu sadece Allah'tan isterim.

Lanet uğraması için dua etmenin çok gerekli olduğunu düşünüyorum.Ve yalvarıyorum Yüce Allah'a.....
                  Allah'ım Resulullah (s.a.a) ve Ehlibeyt (a.s) düşmanlarına lanet eyle.
                  Videoda konuşan adama lanet eyle.Biat ettiklerine lanet eyle.Onların günahlarını büyült,sonsuza kadar sager cehennemine at.

Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

Le3netullahi 3elez zalimin ehli beyt. işte bunlar Ehli Sünnetin yüz karalarıdır. Ehli sünnet mensupları kendi içinde ki bu tür kişilere sempati duyduğu ve onlara karşı tavır takınmadıkları sürece bana göre bu adamdan farksızlar.

من لم يكن علويا حين تنسبه فما له في قديم الدهر مفتخر
                    أبو النواس

Nesebini (inancını) sorduğunda Alevi değilse, o kişinin Ahiret günü övüneceği hiçbir şeyi yoktur.
                    Ebu Nevves

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=22559.msg141248#msg141248 date=1327015242]

Hakkını yeme kardeşim sonuna kadar üstat tanımlamasını hakkediyor tarihi vesikalarla süslü sohbetleri var kitaplarıda çok güzel..evet bu sohbetinden sonra Şialar tarafından pek sevilmezde tarihi konularda iyidir kadir mısıroğlu..
                      [/quote]
                      ne tarihi,ne vesikası Yezidi haklı gösteren tarihi ben tanımıyorum.
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

Yezide bir zerre dahi olsa HAK veren insanın İNSANLIĞINDAN ŞÜPHE EDİN. MÜSLÜMANLIĞINDAN ŞÜPHE EDİN. SOYUNA BAKIN. SECERESİNİ İNCELEYİN. BULAMAZSANIZ BİLE ALLAH BİLİR. VARDIR BİR YERDE BİR PÜRÜZ...

Yorum

Cihandar kardeşin itidalli yaklaşımını duygusal yaklaşımlarla heba etmeyelim. Kaynakları sunup yargıdan kaçınmak daha isabetli olmaz mı?

Cihandar kardeşte gerçekten hakikati arama arzusu görüyoruz.
                          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22559.msg141258#msg141258 date=1327044748]
                            ne tarihi,ne vesikası Yezidi haklı gösteren tarihi ben tanımıyorum.
                            [/quote]

Arkadaşım sadce bu konu hakkında yargılamayın üstadı bakaınız gerçekten cumhurriyet tarihiyle alakalı çok sohbetleri kitapları var her tarihi tartışmada kaynak olarak onun videolarını ve kitaplarını veriyorum hee bu konu hakkında birşey demiyorum artık...

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=22559.msg141289#msg141289 date=1327068211]

Arkadaşım sadce bu konu hakkında yargılamayın üstadı bakaınız gerçekten cumhurriyet tarihiyle alakalı çok sohbetleri kitapları var her tarihi tartışmada kaynak olarak onun videolarını ve kitaplarını veriyorum hee bu konu hakkında birşey demiyorum artık...
                              [/quote]

Cihandar kardeş, Lozan Barış mı Hezimet mi, Kerkük Musul Meselelir ve benzeri yakın ve osmanlı tarihi ile ilgili orjinal tespitleri var, buna diyecek yok. Ancak İslam Tarihi ile sağlıklı bir bilgiye sahip olmadığı gibi aynı zamanda İslam İnkılabına da bir emperyalist amerikalı bir siyonist yahudi kadar da düşman olduğu açıktır. Bunu da görmezden gelemeyiz değil mi? Ki kendisi söylüyor zaten.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X