Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İmam ALi a.s evi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İmam ALi a.s evi

[img]http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs250.snc1/9731_1187328254204_1558237394_475234_2488421_n.jpg[img]

www.ehdader.com

Ynt: İmam ALi a.s evi

Kufe'deki evi mi yoksa Medinedeki mi onuda yazarsan memnun oluruz kardeşim.

Yorum

Kufedeki Evi değil... Ne hikmetse bugun bu konuyu knuştum...
      De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
      (Tevbe Suresi 105)

Yorum

peki nerdeki, Medinede ki evi mi?

Yorum

Onu bilmiyorum kardeşim ama biz Kufedeki Evini ziyarettik bu erbain zamanında ve gayet duzemli tetipli harebe olmamış bir halde idi... Ayrıca bir ev gibi ustu kapalıydı...Fotoğrafını çekmek çok istemiştim ama guvenlik önelerindne dolayı kimseye izin veilmiyor çok nadir kamera alınıyor... Görmenizi çok isterim heleki evlilik telafında olan bekarlar için görülmesi gereken bir yer... Görün Emirel Muminin a.s hilafet döneminde nasıl bir yerde yaşamış...Ustune Erbainden sonra Şama gittiğimizde Emevi sarayı ile o kadar farklılıkları varki ... Hiç birşey bilmeyen bir insan bile vicdanı ile hakkı tanır...
          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X