Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İmam Mehdi a.f Doğum Gününde Cemkeran ( Jemkeran ) Maşallah
Daraltma
X
-
Ynt: İmam Mehdi a.f Doğum Gününde Cemkeran ( Jemkeran ) Maşallah
İnşallah bizede gitmek kısmet olur.
-
SelamAleykum....
Bu Resimleri eklememin başlıca 2 sebebi var biri siz arkadaşlarımın bu resmlerdeki güzellikleri görmeniz ve bu resimlerdeki karelerde yer almadık ama gönlümüzün orada oldugunu bildiğim için ekledim..
2 . sebepde şu Formda bazı arkadaşların yazılarını okuyorum ve sürekli tartışmalarda olsun diğer konularda olsun haksızlıgını kabullenmek yerine sürekli kendince sebepler sunarak inatlaşmaya devam ediyor...
Enson bir yazısını okudugumda İRAN için şöyle bir tabiri vardı İRAN İSLAMIN herzaman ayak bağı olmuş bir toplumdur diğe bir ifadesi vardı...
Öncelikle şunu söylemek isterim İRANI sevmem sevmemin Sebebi şudurki ORADA benim ve diğer Şia kardeşlerimin arkadaşlarımın Kutsal kabul ettiği İmamımızın Türbesinin olması ve her nekadar başkalarınında kabul etmesede İLİM İRFAN KAPSININ İRAN VE NECEF DE OLDUĞUDUR yani bir nefi şöyle diye biliriz bu benim şahsi fikrimdir Peygamberimiz s.a.a nın şehrin kapısından şehre girin hadisi ile bağdaştırıyorum Şu anda İLİM İRFAN FELSEFE HER NE OLURSA OLSUN İSLAM adına yapılan şeyler NECEF VE İRANDA YAPILIYOR diğer yerlerde yapılanlarıda görüyoruz....
Not: o iran İSLAMA ne faydası var diyen arkadaşa şunu söylemek isterim.. iranın İSLAMA faydası yok ola bilir size göre ... ama şunu unutmayınki bu topluluk iranda sadece bayramlara özel değil bir çok gün böyle bir durum söz konusu ama şiayı ve iranı yargılayan arkadaş sizde TERAVI den başka nezaman böyle bir topluluk var .....
Ben Mutluyum ve Gururluyum önce Müslüman ve Şia olduğuma Sonra İRAN gibi bir ÜLKENİN Benim inancımı her anlamıylada olmazsada yaşamak için caba sarf ettiği için ....
siyonist köpeklerin yalakalığını yapmıyorlar....
nasranilerin ellerini öpmüyorlar....
ılımlı islam adı altında insanları sömürmüyorlar...
ılımlı islam adına yaptıgı şeylerle SİYONİST KÖPEKLERE YALAKALIK YAPMIYORLAR
KURAN HÜKMÜYLE HAREGET ETMEĞE CABA SARF EDİYORLAR KURANI KENDİLERİNCE CIKARLARINCA DEĞİL EHL-İ BEYT A.S İSTEDİĞİ GİBİ YORUMLAMAYA CABA SARF EDİYORLAR
Yorum
-
[quote author=Mufazzal link=topic=7394.msg48958#msg48958 date=1250673955]
vay vay vay. Yaktın yüreğimi turab...
[/quote]
Yanma Mufazzal Bazen orda olmasakta gönlümüzün orda olması bile Yeterli...
Ya Gönülleri Mühürlenmişler SİYAH kalblileri düşün birde....
Yanan Kim acaba..? Birilerimiz Aşk özlemiyele Yanarken ... Birileride Nefretle yanar...
Bizler Aşk özlemiyle yananlardan karar kılsın Yüce Rab...En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 17:17.
Yorum
Yorum