Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Afrikadaki Şia Kardeşlerimizin İmam Mehdi a.s Doğum Gunu Programlarından Görüntü
Daraltma
X
-
Ynt: Afrikadaki Şia Kardeşlerimizin İmam Mehdi a.s Doğum Gunu Programlarından Görüntü
duvarda imam hamaney ve humeyninin resimleri
maşaallah
-
Ynt: Afrikadaki Şia Kardeşlerimizin İmam Mehdi a.s Doğum Gunu Programlarından Görüntü
bab-ı ali ilim vakfına cezayirli bi şii gelirdi hep böle yerel kıyafetiylekonsoloslukta çalışıyomuş sanırım
çok sempatik biriydi, yüzüne her baktığında gülümsüyodu
Yorum
-
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7370.msg48767#msg48767 date=1250618990]
bab-ı ali ilim vakfına cezayirli bi şii gelirdi hep böle yerel kıyafetiylekonsoloslukta çalışıyomuş sanırım
[/quote]
Evet kendisi Hz Zehra(as) pikniğinede gelmişti orada tanışmıştıkGönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
İmam Ali (a.s)
Yorum
-
[quote author=mikdat bin esved link=topic=7370.msg48774#msg48774 date=1250620170]
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7370.msg48767#msg48767 date=1250618990]
[/quote]
Evet kendisi Hz Zehra(as) pikniğinede gelmişti orada tanışmıştık
[/quote]
o gün benim müfettişlik sınavım vardı katılamamıştım
Yorum
-
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7370.msg48777#msg48777 date=1250620266]
[quote author=mikdat bin esved link=topic=7370.msg48774#msg48774 date=1250620170]
[/quote]
Evet kendisi Hz Zehra(as) pikniğinede gelmişti orada tanışmıştık
[/quote]
o gün benim müfettişlik sınavım vardı katılamamıştım
[/quote]
Sonuçta her ikinizde tanışmışsıınız darısı bie biz daha bab-i ali vakfını bire göremedik....
Yorum
-
nasip hayırlısıyla inşallah... Ama yolunuz kevsere düşerse ve haberim olursa koşa koşa gelirirm tanışmaya
Yorum
-
[quote author=gönlüm_kerbelada_kaldı link=topic=7370.msg48797#msg48797 date=1250621725]
nasip hayırlısıyla inşallah... Ama yolunuz kevsere düşerse ve haberim olursa koşa koşa gelirirm tanışmaya
[/quote]
tamam inşallah
benim yolum kevserede düşüyorGönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
İmam Ali (a.s)
Yorum
-
kevser neresi bu arada
o da mı vakıf?
Yorum
-
Musa Aydın Hocamızı tanıyıpta kevseri bilemmek olurmu Mekteb-i Mülkiye kardeş
hocamızın sana hediye ettiği kitap hangi yayınevinden
Yorum
-
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=7370.msg48807#msg48807 date=1250624800]
kevser neresi bu arada
o da mı vakıf?
[/quote]
kesver yayıncılık / İstanbulGönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
İmam Ali (a.s)
Yorum
-
ha yayınevinden bahsediyosunuz anladım
ya ben bikaç hafta önce istanbuldaydım, 3 hafta kaldım. cafer bendiderya hocayı aradım. istanbulda bana bi yer söleyin haftasonları gideyim canım sıkılıyo falan dedim
bi metro durağının karşısında kevser yayınevi var oraya git dedi ama hiç nasib olmadı gitmek sürekli bişiler karıştı
Yorum
Yorum