Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İrandaki bayan polisler

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İrandaki bayan polisler

[quote author=aliabadostu link=topic=5532.msg56949#msg56949 date=1255454305]
    maaşallah allah sayılarını arttırsın onları görevlerinde muzaffer kılsın inşallah
    [/quote]

Yorum

selam. musluman ulkelerindeki basortu dusmanligi okulardaki yasaklar. avrupa tarafindan dikatle takip ediliyor ki eskiden almanyada okularda yasak deyildi simdi bazi okular diyebiliyor bizim okul yasalarinda basortu yasak. her okulda giyim kusam kanunu var bazi yasaklar var icinde basortu yasagida var bu sorunu bir yil yasadik bu yuzde kizim cok zorluk cekti ama ellhamdullilah imani sayesinde asti ama bu sorula karislasan cok genc basini acti. simdi o okulda tek basortulu benim kizim. cok aci bir duygu insana sen kendi ulkende basini ortemiyorsun hemde bir musluman ulkesinde ama gelip bizim ulkemizede bize uymuyorsunuz kapanmak istiyorsaniz kendi ulkenize gidin. tabiki bazi imani zayif kisiler cikip alman televizyon kanalarina basortusu kuranda yazmiyor kuranda oyle bir yasak yok diyince bunlarda ozaman baortusu politik bir simgedi diyebiliyor. yani muslumanlarin cok konuda oldugu gibi basortusu sorunudada birbirimze zarar veriyoruz. Allah yardimcimiz olsun.
      we Aleykum Selam

Yorum

Küfür tek millettir Kuranı tabirle. Bu yüzden küfür AHZAB ı bütün dünyada organik bir şekilde hareket etmektedir. Bütün islam düşmanı kafirler her türlü, dini, fikri, mezhebi, siyasi, coğrafi ayrılıklarına rağmen İslam İnkılabı karşısında birlik olarak hareket etmektedirler. Türkiyede başörtüsünü yasaklayan zihniyet Avrupa, Amerika ve diğer dünya ülkelerinde de başörtüsünün yasaklanması için kulisler yapmaktadırlar.
        Hatta diyalogçu zihniyet Almanyada bir papaza demiş ki eğer alman okullarında başörtüsünü yasaklasanız hiç sorun olmaz, yasaklayabilirsiniz, biz çocuklarımızı yine gönderiririz. Yani akıllarına yasaklama fikrini sokuyorlar.
        Görüldüğü gibi İranda kalifiye elemanlar, işe yarayan hanımlar pür tesettür biçimde İslam Cumhuriyetinin devlet ve özel sektöründe hizmet vermektedirler.
        Bir işe yaramayan, elinden bir şey gelmeyen zavallı kadınlar ise, zavallı ve beceriksizliklerini başlarının ön tarafını açarak İslam İnkılabına kinlerini göstermektedirler. Kendi beceriksizlikleri için suçlu aramaktadırlar.
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Selamun Aleykum.Hatta diyalogçu zihniyet Almanyada bir papaza demiş ki eğer alman okullarında başörtüsünü yasaklasanız hiç sorun olmaz, yasaklayabilirsiniz, biz çocuklarımızı yine gönderiririz. bu deyiniz katiliyorum diyolaktan bir bayan geldi ziaretimize basortu sorununu nasil haletiniz bize soyleyebilirmisiniz. ayni sorunu yasamislar feytulah gulen soylemis basinizi acabilirsiniz. suc feytulah gulende deyil onun pesinde gidendedir Allah insana akilvermis ondermiz dediyi insanin yanlisini gorup kendilerini duzelte bilirler. ama bana gore boyle insanlar yaptigi gunahi baskasini uzerine atma pesinde ginede iman zayifligindan kaynaklaniyor Allah hepimize iman gucunu versin yoksa kufurun icinde kufurle savasmak cok zor Allah hepimizin yardimcisi olsun
          We Aleykum Selam

Yorum

slm,

evet haklısınız çok güzel bir cümle küfürün içinde küfürle savaşmak anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz ama dediğiniz gibi bizler kendi doğup büyüdüğümüz ülkede başörtümüzü rahatça örtemiyoruz.benim en çok sinir olduğum da üniversitelerde açık bayanlar okula istedikleri gidebiliyorlar onlar normal görülüyor o şeytanın baktırdığı gözden ama bizler tesettürlüler öss'ye grileceği gün görevli içeri sokmuyor.

ben açıköğretim sınavına girecektim.elhamdülillah her sorunu hallettim fotoğraf vb. kağıy geldi kapalı fotoğraf çektirdiğim için beni tanıyamazlarmiş o fotoğrafımı kabul etmediler.Ben de vazgeçtim okumaktan.kalsın bu ülkede okuma mücadelesi vermek değmez

kimin için okuyup da kime hizmet vereceğim?beni tanıyamayanlara mı yüce RABB'im çok büyük ben rahatım elhamdülillah belki üniversiteyi okuyamadım ama ALLAH katında İNŞAALLAH çok şeyi kazandığıma eminim.

kendi ayakları üzerinde durabilmek için başlarını açanlara da ahirete hazırlıklarını gözden geçirsinler derim.

Yorum

[quote author=mazlumiyet link=topic=5532.msg57038#msg57038 date=1255516203]
              slm,

evet haklısınız çok güzel bir cümle küfürün içinde küfürle savaşmak anladığım kadarıyla yurt dışında yaşıyorsunuz ama dediğiniz gibi bizler kendi doğup büyüdüğümüz ülkede başörtümüzü rahatça örtemiyoruz.benim en çok sinir olduğum da üniversitelerde açık bayanlar okula istedikleri gidebiliyorlar onlar normal görülüyor o şeytanın baktırdığı gözden ama bizler tesettürlüler öss'ye grileceği gün görevli içeri sokmuyor.

ben açıköğretim sınavına girecektim.elhamdülillah her sorunu hallettim fotoğraf vb. kağıy geldi kapalı fotoğraf çektirdiğim için beni tanıyamazlarmiş o fotoğrafımı kabul etmediler.Ben de vazgeçtim okumaktan.kalsın bu ülkede okuma mücadelesi vermek değmez

kimin için okuyup da kime hizmet vereceğim?beni tanıyamayanlara mı yüce RABB'im çok büyük ben rahatım elhamdülillah belki üniversiteyi okuyamadım ama ALLAH katında İNŞAALLAH çok şeyi kazandığıma eminim.

kendi ayakları üzerinde durabilmek için başlarını açanlara da ahirete hazırlıklarını gözden geçirsinler derim.
              [/quote]

Tebrik ediyorum kardeşim. Allahın rızası gözetilmeyerek, emirleri çiğnenerek elde edilen hiç bir şeyde hayır yoktur. Rabbimiz niye okumadın diye hesaba çekmeyecek ama niye örtünmedin diye cekecektir.
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=mazlumiyet link=topic=5532.msg57038#msg57038 date=1255516203]
                slm,

[/quote]
                Allah yardimciniz olsun azda olsa medyadan takip etmeye calisiyoruz turkiyenin durumunu. basortulu bir gencin unuversite kapisinda polisler ve unuversiteliler tarafindan hakarete ugramasi bazilarida kendi arkadaslari tarafindan hakaretlere ugruyor. bu gibi sorunlar yuzde doksani muslunan olan bir ulkede yasaniyorsa. yabanci ulkede yasayanlar sizden cok daha sansli. enazindan burada kanunen yasak deyil. turkiyedeki gibi. belkide bunlarinda ullu onderleri olmadigindan bazi yasaklari koyamiyorlar... insallah hic bir zaman o sansi allah vermez.
                Allah yardimciniz olsun.
                we selam

Yorum

Ne mutlu bu neferlere ki yüce İslam dininin muhafız ve ordusunda görev yapmakta, yüce İslam'ın değerlerini, mümin halkını, devletin kurumlarını korumak onları canla başla müdafa etmekte. Yüce Allaha kulluğun doruk noktası bu olsa gerek, sanırım bundan ötesi yok. Ancak bu görevde şehadete ulaşmak dahada büyük bir şereftir, onurlu bir gazi olmakta büyük iftiharlardandır. Bende bu değerleri içimden gelerek benimsediğim için belki banada bu kısmet olur böyle onurlu bir görev kimbilir.

Yorum

allah sayılarını arttırsın onları görevlerinde muzaffer kılsın inşallah

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X