Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İmam r.a'nın evi/Cemeran

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: İmam r.a'nın evi/Cemeran

Temiz gönüllere Otağdı Ruhullah,
    Güller diyarında bağdı Ruhullah,
    Yüce heybetinin önünde,
    Dağların eğildiği dağdı Ruhullah.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=23688.msg157421#msg157421 date=1343203680]
      daha önceleri alıntıdan alıntı yapılabiliyordu hatta 3. 4 alıntıdan bile oluyordu.
      yani benim hatam değil
      [/quote]

hal böyle olunca böyle ic ice dört bes bazen daha fazla kutucuk cikiyordu ve cok cirkin görünüyordu
      simdi alinti ancak orjinalinden oluyor, tabi bu durumda, aslinda hakli oluyorsunuz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

BİSMİHİ TEALA
        HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN
        RABB’İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Beyza bacım ;

Elbette İran'a gitmişliğim var Irak'a da gittim elhamdülüllah Camiye'de gitmekteyim. (Bu resimde Ayetullah Humey'nin (r.a) oğlu Peygamberden daha şecatli ve karekter sahibi!) ama böyle bir şeyi sizin iletinizden görmekte ve duymaktayım bunun hikayesini paylaşırmısnız????

[quote author=BEYZA link=topic=23688.msg157240#msg157240 date=1343047131]

Bu resim peygamber s.a.a'in resmi olduğu söylenen resim İmamın evinde Yalnızca bu resimler bir halı ve bir kanepe vardı

[img height=600 width=800]http://img424.yukle.tc/images/49972012-04-29_144057.jpg[/img]
        [/quote]

Allah'ın rahmeti üzerinize olsun...

Yorum

söylentiye göre rahip bahira adındaki bir rahib, amcası ile suriye'ye giden hz. muhammed'in bulut tarafından gölgelendiğini ve güneş ışınlarından korunduğunu farkederek, onun 18 yaşındaki halini resmediyor. bu portrenin, üzerinde 'muhammed' yazılı bir şekilde rum müzesinde sergilendiği de iddia ediliyor.

Ya kardeş sen nerde bu resmin anlamını sordun?Başımıza iş aştın bırak Allahını seversen.Cahil var cahil olmayan var bilen var bilmeyen var.Sorun çıkmasına fırsat doğurma kardeş.
          " Söyledim... duydu anlamına gelmez
          Duydu... doğru anladı anlamına gelmez
          Anladı... hak verdi anlamına gelmez
          Hak verdi... inandı anlamına gelmez
          İnandı... uyguladı anlamına gelmez,
          Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez.”

Yorum

BİSMİHİ TEALA
            HAMD ALEMLERİN RABB’İ ALLAH’A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN

Selam;

"Hani siz vâdinin yakın bir yerindeydiniz, onlar uzak bir kıyısında, kervansa sizden daha aşağı tarafta ve eğer muayyen yerlerde buluşmak üzere sözleşseydiniz gene ihtilâfa düşerdiniz. Fakat helâk olanın, apaçık bir delil görerek helâk olması, diri kalanın da gene apaçık bir delil görerek diri kalması için Allah, olacak bir işi yerine getirmek üzere bunu böyle yaptı ve şüphe yok ki Allah, mutlaka her şeyi duyar, bilir."(8 / ENFÂL - 42 )

Allah'ın hidayeti ile olun...

Yorum

Vahdet havarisi kesilen, bu sebeple inanç konularındaki farklılıkları sümen altı yapalım gündeme getirmeyelim diyerek Şiayı gizlemeye çalışan, ancak hiç kimsenin değinmediği bir ihtilaf kaynağını avatarında resime taşıyarak gündeme getiren kimsenin samimi olduğunu düşünenler bir daha düşünmelidirler.

Sünnilere göre Peygamberin resmini çizmek haramdır. ve sünnilerde, Peygamber s.a.a'ten: benim resmimi nerede görürseniz onu yırtınız" hadisi nakledilir. Bu nedenle hiç bir sünnice Peygamberin tasviri resmi olan bu resmin caiz ve kabul edilmesi mümkün değildir. Yani bu da büyük bir ihtilaf meselesi haline gelecektir. Aynı zamanda Peygambere hakaret sayılabilecektir.

Güya ihtilafları gündeme getirmeyin diye bize kızan birisinin şimdi ihtilafları çıkarmak ve çatışmaya dönüştürmek için nasıl içten içe, zevkle ve sinsice çalıştığını görebiliyor musunuz!

İlgisiz duyarsız ve ileri görüşten yoksun yönetimi yeniden uyarıyorum... Rabbim sonumuzu hayır eylesin...

Yorum

sağolasın erbab. avatar resmini senin sayende mende farkettim. ve vahdetçi kılığına girmiş bir sünni ilk defa gördüm. :cilgin açıkçası pek olmamış
                [center]
                ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                [center]
                Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Ağzımı iyice bozacağım ama ne siteye ne ramazana ne bana yakışır. Muhatap layık diye her şeyi yapamıyoruz ki...

Yorum

Ağzı bozuk olanlar ağızlarına arıtma sistemi koysun.Yoksa ortalık kötü kokacak.Eee için dışa yansıması...içte ne varsa.

Yorum

normalde kötülük (kendisi yada onu yapma) isteği insanın içinde yoktur. Allah onu tertemiz yaratmıştır. Ne varsa kötülük adına insana dışarıdan gelir. Genelde de dışarıdan gelen kötülüğün kaynağı şeytandır.

insan şeytandan gelen kötülüğü fiiliyata geçire geçire bir süre sonra bu kötülük onun karakteri haline dönüşür. Bu tür insana artık şeytan da denebilir. Artık onun gördüğü hep kötüdür, işin daha vahimi, iyi olanı da kötü görmeye başlar.

Örneğin siz kevserizehra, ben ne dedim siz ne anladınız.

ağzım bozuk demedim, bozulmaya başlayacak ama sabrediyorum dedim. siz ne anladınız? için dışa yansıması diye.. sanki ben ağzımı bozmuşum da bu içimin bozukluğunun yansıması gibi.. ağzımı bozmadığıma göre demek bozuk olan sizin bakışınız.

Yorum

yahu kardeşim bilen var bilmeyen var;
                        bu elde çizilmiş yok orada saklamış dediğiniz tablo cemeran'daki o eve PC vasıtasıyla yerleştirilmiş.

Bakın bir tek ışık yansıması yok üzerinde,

diyelim ki cidden oradaydı arkadaş 8-10 yaşlarında bi çocuktan bahsediyorsunuz bi bakın karşınızda ne duruyor ALLAH için kapatın şu konuyu, bu fitneyi körükleyen sizsiniz kevserizehra.

[color=green][size=10pt]Akıllı kimsenin lisanı kalbindedir. Düşünerek söyler. [color=red]İmam Ali (a.s)

[color=black][size=10pt]Düştü Hüseyin atından sahray-ı Kerbelâ’ya...Cibril git haber ver Sultan-ı Enbiya’ya

Yorum

...EDİT...

Yorum

BİSMİHİ TEALA

Selam;

[quote author=kevserizehra link=topic=23688.msg169054#msg169054 date=1373974700]
                            ...EDİT...
                            [/quote]

"Ve rahmânın kulları, öylesine kullardır ki yeryüzünde gönül alçaklığıyla yürürler ve bilgisizler, onlara söz söyleyince sağlık, esenlik size diye cevap verirler." ( 25 / FURKÂN - 63)

Allah'ın hidayeti ile olun...

Yorum

işte gerçek sünni giderek aramıza dönüyor. münafıkların perdesini düşüren Allah'a hamdolsun
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

ALLAH'IN SONSUZ LANETİ, TERTEMİZ EHL-İ BEYT MEKTEBİNE TÜRLÜ, TÜRLÜ YOLLAR DENEYEREK İFTİRA ATANLARIN ÜZERİNE OLSUN....

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X