Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kendi Tasarımım

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kendi Tasarımım

Selamun Aleykum, amatörken ilk photoshopa başladığım zaman duvar kağıdı tasarlamıştım. Onu sizlerle paylaşmak istiyorum

[img width=700 height=466]http://img442.imageshack.us/img442/5373/besmelen.jpg[/img]

Kendi Tasarımım

çok güzelmiş elinize sağlık.
    KIYAMI UNUTTUK YA RAB! NAMAZI BATIL EYLEDİK.

Yorum

Kendi Tasarımım

[quote author=hatt-ı imam link=topic=19015.msg115045#msg115045 date=1295068414]
      [/quote]

Yorum

Kendi Tasarımım

hmmm

harika olmuş..

devamın özellikle Ehlibeytin acılarını ve şahlanışlarını dile getirir alanda bekleriz inş..

hem de özellikle İmam-ı Zaman a.f.'in zuhurunu temsilen bize nükleer bombalar biyolojik silahlar ve çok değerli hüccetler şeklinde sunun inşaAllah

Yorum

Kendi Tasarımım

çok güzel kardeşim.

Yorum

Kendi Tasarımım

Sağolun kardeşler, ALLAH razı olsun.

Yorum

Kendi Tasarımım

çok güzelmiş elinize sağlık.[/quote]

Yorum

Kendi Tasarımım

[quote author=Murtazaali link=topic=19015.msg115054#msg115054 date=1295075047]
                [/quote]
                [/quote]
                QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

Kendi Tasarımım

çok güzelmiş elinize sağlık
                  Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

Kendi Tasarımım

Çok harika tasavvur etmişsin kardeşim...
                    Harbiden eline, emeğine sağlık..

Naçizane tavsiyem ileri ki çalışmalarınız olursa ''Bu alim üstüne ben alim tanımıyorum'' diye tabir ettiğiniz, Merhum İmam Humeyni (ks) ağamızın ise ''Alem-i İslam'ın düşünen beyni'' diye tabir ettiği, Şehid-i Kamiş Ayetullah-il Uzma Seyyid Muhammed Baqir Sadr (ra) ağamız anısına Adobe Photoshop da mutasavver Wallpaper yapabilirsiniz.
                    Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

Kendi Tasarımım

[quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=19015.msg115783#msg115783 date=1295671978]
                      Çok harika tasavvur etmişsin kardeşim...
                      Harbiden eline, emeğine sağlık..

Naçizane tavsiyem ileri ki çalışmalarınız olursa ''Bu alim üstüne ben alim tanımıyorum'' diye tabir ettiğiniz, Merhum İmam Humeyni (ks) ağamızın ise ''Alem-i İslam'ın düşünen beyni'' diye tabir ettiği, Şehid-i Kamiş Ayetullah-il Uzma Seyyid Muhammed Baqir Sadr (ra) ağamız anısına Adobe Photoshop da mutasavver Wallpaper yapabilirsiniz.

[/quote]

Sağol değerli kardeşim ALLAH razı olsun.

Değerli Alimlerimiz Olan İmam Humeyni ve Muhammed Bagır Sadr Hazretleri için elbetteki çalışma yapmak istiyorum. Emektar bilgisayarımı kısa zamanda değiştirmeyi planlıyorum, değiştirdikte sonra çalışmaları burada yayınlayacağım.

Birde web tasarıma ilk başladığım zaman Malcolm X hakkında bir internet sitesi yapmıştım o hazır zaten onu yayına sokmayı planlıyorum.

Selamun ALeykum

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X