Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hz. Fatma s.a ve Hz.Ali a.s mın evlilik yıl dönümü herkese mübarek olsun
Daraltma
X
-
[quote author=BEYZA link=topic=18219.msg109782#msg109782 date=1289204498]
[/quote]
elinize sağlık ev yapımı galiba.. güzel olmuş..
kücük çocuklar bazı şeyleri yemeklere benzetir evcilik oynarlar biz de sanalda böyle sanal ziyafetleri görünce kendimi öyle hissettim..
bu mübarek gün yeni evlenecek ya da evliliğe karar vermiş tüm mü'min kullar için Fatıma s.a. ve Ali a.s. evliliği gibi halisane ve başarılı ve mübarek olsun..
Yorum
-
Musavi
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ.
Yorum
-
[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18219.msg109784#msg109784 date=1289207105]
elinize sağlık ev yapımı galiba.. güzel olmuş..
kücük çocuklar bazı şeyleri yemeklere benzetir evcilik oynarlar biz de sanalda böyle sanal ziyafetleri görünce kendimi öyle hissettim..
bu mübarek gün yeni evlenecek ya da evliliğe karar vermiş tüm mü'min kullar için Fatıma s.a. ve Ali a.s. evliliği gibi halisane ve başarılı ve mübarek olsun..
[/quote]
teşekkür ederim tabi el yapımı özel günde özel ikram reelde un yumurta oluyor sanalda ositeden bu siteye yüklemek
Duanıza yürekten amiin idyorum hocam
[quote author=Musavi link=topic=18219.msg109785#msg109785 date=1289207176]
ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ.
[/quote]
rabbim ecmain razı olsun inşAllah"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
"Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."
Yorum
-
Dün bende Zeynebiye de idim. Çok güzeldi. Şialarla olmak harika ötesiydi benim için.
Vallahi çıkışta herkesi öpesim geldi. Sarılıp ağlamak geldi. O kadar çok doluyumki. Ait olduğum yeri hissettim. Seni de görebilseydim ne iyi olacaktı Beyzacık. Eğer beyza hanım kızımız ortalardan kaybolmasaydı... Kısmet değilmiş.
Allah mübarek etsin."Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."
Yorum
-
[quote author=Kumeyl link=topic=18219.msg109795#msg109795 date=1289215022]
Dün bende Zeynebiye de idim. Çok güzeldi. Şialarla olmak harika ötesiydi benim için.
Vallahi çıkışta herkesi öpesim geldi. Sarılıp ağlamak geldi. O kadar çok doluyumki. Ait olduğum yeri hissettim. Seni de görebilseydim ne iyi olacaktı Beyzacık. Eğer beyza hanım kızımız ortalardan kaybolmasaydı... Kısmet değilmiş.
Allah mübarek etsin.
[/quote]
canım yaa yanımdasın ama senden haberim yok
nekadar üzüldüm seni göremeiğime sen biliyormusun her zaman yanımdan ayrılmayan beyza dün hiç yanımda durmadı şans işte
inşAllah görüşebiliriz canım bacım seninle tanışmak görüşmek çok güzel olacak"İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
"Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."
Yorum
-
Ya aslında beyzacık sana "anne, anne..." diye seslenirken ve el sallarken bakıverdim arkama görürüm diye ama başka bacılarla göz göze geldim utandım bir an çıkışta yakalarım dedim. İnan bende çok üzüldüm fakat yine de beyzanın dolaşmasında bile bir hikmet yakaladım. O da senin oralarda olduğunu bilmeme sebep olması (ki bu yüreğime bir sevinç kattıki sorma ), ikincisi seninle orada kısa bir süre görüşecektik belki ama şimdi ise daha fazla görüşeceğiz. Ne güzel değil mi?
İkinci bir hikmet ise şu, aslında daha erken gelebilirdim beni yanlış yönlendiren tanımadığım o bayana burdan teşekkürlerimi iletmemle beraber
çok fazla vakit kaybım oldu. Bunda da bir hayr vardır dedim. Subhanallah, akşam namazına yetiştim.
İlk defa bir şia cemiyetiyle namaz kıldım. Herkesi şöyle bir kucaklasam deli derler mi dedim. Sonra kerbelai beyzacığı gördüm. Şaşırdım dedim bacımda buralardadır.
Ama işte sonuç malum...
Bize göre şer görünen şeyleri hayra çeviren Rabbime sonsuz hamdu senalar olsun.
İyiki varsın bacımcan seni seviyore
"Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."
Yorum

Yorum