Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

4 şey geri gelmez‏

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

4 şey geri gelmez‏

[center]

[center][center]

Ynt: 4 şey geri gelmez‏

yebnel-zehra emegine saglık kardeş ALAH Razı olsun Böyle güzel Paylaşımları Bizimle Paylaştıgın İçin
    [move]๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ WwW.Welayet.CoM ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ Gaziantepin Gülü ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ [/move]

Yorum

emegınıze saglık oyku seklınde ama verdıgı ınce mesaj cok hosuma gıttı...
      Ey ateş!
      Seninle ululuk tasladı şeytan.
      Ve ey insan!
      Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=H&Ü link=topic=928.msg3305#msg3305 date=1233579246]
        yebnel-zehra emegine saglık kardeş ALAH Razı olsun Böyle güzel Paylaşımları Bizimle Paylaştıgın İçin
        [/quote]

Amin cümlemizden...
        [center]

[center][center]

Yorum

allah razı olsun çok güzelmiş ya
          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

yebnel-zehra emegine saglık kardeş ALAH Razı olsun Böyle güzel Paylaşımları Bizimle Paylaştıgın İçin ..Eline sağlık..

Yorum

Çok beğendim.Allah razı olsun.

Yorum

Amin cümlemizden inş..
                [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=Sevimli Kahraman link=topic=928.msg3305#msg3305 date=1233579246]
                  [/quote]
                  "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

Gerçekten çok güzel bir dersti, ayrıca ön yargının ne kadar yanlış ve akabinde de büyük bir utanç ve pişmanlık getirdiğini görmüş olduk. Paylaşım için teşekkürler.

Yorum

cok güzel paylasimdi tesk.Mutlu insan odur ki ardina baktginda keskesi olmasin.

Yorum

Allah razı olsun..

Yorum

[quote author=gökhan link=topic=928.msg129217#msg129217 date=1312496899]
                          Allah razı olsun..
                          [/quote]

Yorum

bence bunların hepsinin telafisi var
                            taşı attığın yerden alıp yerine koyarsın
                            ağızdan çıkan sözü söylediğin kişiye giderek, yol açacağı her türlü olumsuzluğunu silebilirsin..
                            fırsat kaçabilir. ama ondan kaynaklanan tecrübe daha doğmamış ve kaçan fırsatın kaç katının kazancını getirecek bir girişim ve tecrübeye neden olabilir. dolayısıyla kaçmış gibi görünen fırsat aslında kazanılmış olur.
                            zamanın geri gelmesi bile mümkündür. imkansız değildir. Çünkü zamanın değeri bilindikten sonra geri kalan zaman öyle değerlendirilir ki boşluk telafi edilebilir.

Siz kaçan zamanı değerlendirmeye layıksanız elbette bu zaman geri gelecektir. Örneğin Peygamber s.a.a.'in verdiği görevi yerine getirmek nedeniyle ikindi namazını kaçırma tehlikesiyle yüzyüze geldiğinde Ali a.s. için Peygamber s.a.a. dua eder ve Rabbim zamanı geri getir der güneş geri gelir ve Ali a.s. ikindi namazını kılar.

Elbette masum olamayız da Masumla kendimizi bir de tutmayız. Ancak demek istediğimiz geçen zamanın bile üzüntüye sebep olması tamamen yok edilebilir. Doğru ömürden geçen gün bir daha geri geri eklenmeyecektir. Ancak geri eklenmesini isteyen ne için ister? bu dünyada bir gün daha yaşamak için mi? Peki buna daha iyisi verilirse bu dünyada bir gün daha yaşamayı neden istesin? böylece geçen zaman bile geri gelmiş sayılır...

OYSA, TEVBE EDİLMEMİŞ BİR GÜNAH, İMAN EDİLMEDEN GEÇİRİLMİŞ BİR ÖMÜR, ASLA TELAFİSİ OLMAYAN KAYIPLARDIR!

Bu tür mailleri böyle inançlı insanlar olarak editlemeli geldiği yere geri göndermeliyiz..

daha iyi olmaz mı? daha yapıcı olmaz mı? Rabbin rızası burada değil midir?

Yorum

güzel bir hikaye sanki kendim yaşamış gibi oldum. çaığımızın hastalığı işte ''ben''cillik. hep kendimizi düşünüp sadece kendimizle ilgilenmemiz , insani yanlarımızın çoğusunu unutmuş durumdayız. narsistlik ve bencillik duvarlarıyla örülmüş bir kafeste yaşıyoruz bu mu insan olmak?
                              geçen zamanı ve kaçan fırsatları telafi etmek zor hele belli bir yaşa geldiyseniz. insan yaşlandıkça geçmişi daha çok sorguluyor ne yaptım, neler bırakabildim, neleri başardım neleri kaçırdım gibi. sanırım bu da insanın kendi doğasında bir bütünlük arayışından kaynaklı. egoyu bütünlemek. tşkler paylaşım için...
                              Hüseyin'in şehadeti üzre müminlerin kalbinde bir aşk vardır, o aşk asla soğumaz.
                              Hz.Peygamber (saa)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X