Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

muhammed esfahani///dide bogsha // İNDİR

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

muhammed esfahani///dide bogsha // İNDİR

selamun aleykum çok güzel bir dinleti

indirin çok beğeneceksiniz ....

muhammed esfahani///dide bogsha

http://rapidshare.com/files/22562358...ogsha.wma.html
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: muhammed esfahani///dide bogsha

emeğiniz için Allah razı olsun bende her ne kadar arşivimde olsada indirmiş kadar oldum ...
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=Muntazar link=topic=3617.msg20164#msg20164 date=1240679547]
      emeğiniz için Allah razı olsun bende her ne kadar arşivimde olsada indirmiş kadar oldum ...
      [/quote]
      MAŞALLAH SİZİN ARŞİVİNİZ DE ÇOK ZENGİN GALİBA
      Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=3617.msg20173#msg20173 date=1240680032]
        [quote author=Muntazar link=topic=3617.msg20164#msg20164 date=1240679547]
        [/quote]
        MAŞALLAH SİZİN ARŞİVİNİZ DE ÇOK ZENGİN GALİBA
        [/quote]eh işte
        De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
        (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X