Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gercek Haci sakir:)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Gercek Haci sakir:)

Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Ynt: Gercek Haci sakir

Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Yorum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

;D
          "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

;D

Yorum

;D ARDASLAR BILIYORSUNUZ AMA BEN YINE HATIRLATMA YAPAYIM HACI SAKIR ISRAILLI BIR YAHUDININ DIR DIKKATINIZE. ELINE SAGLIK GUZEL FOTOSHOP

Yorum

[quote author=TALHA link=topic=5654.msg47053#msg47053 date=1249768339]
                ;D ARDASLAR BILIYORSUNUZ AMA BEN YINE HATIRLATMA YAPAYIM HACI SAKIR ISRAILLI BIR YAHUDININ DIR DIKKATINIZE. ELINE SAGLIK GUZEL FOTOSHOP
                [/quote]

İlk defa duydum Adamlar nereye nasıl gireceklerini biliyorlar

Yorum

Yorum

[glow=red,2,300]adamların işi o zate [/glow]

Yorum

[quote author=Kızılbaş link=topic=5654.msg47054#msg47054 date=1249768565]
                      [quote author=TALHA link=topic=5654.msg47053#msg47053 date=1249768339]
                      [/quote]

İlk defa duydum Adamlar nereye nasıl gireceklerini biliyorlar
                      [/quote]

duru iyidir evyap ürünleri yerli sağlam temiz ,
                      sahibi 5-6 sene önce süleymaniye kütüphanesinin digitalleşmesi için tonla yardım yaptı. vatansever bir amca.
                      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X