Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bu sozleri tasdik ediyormusunuz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu sozleri tasdik ediyormusunuz

PEYGAMBERLER (aleyhimesselam) İLE GİZLİ (BATINEN) MUHAMMED MUSTAFA (sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem) İLE AÇIK (ZAHİREN) GELDİM BUYURMUŞ: MEVLA EMİR-EL MÜ'MİNİN HZ.İMAM ALİ BİN EBU TALİB (aleyhisselam) sen Kalu Bela'dan Beridir Benimlesin ya Ali. Hatta Molla Ati...yye bile Sırrını bilemedi (EHLİBEYT (A.S) ALİMİ, BÜYÜK DÜŞÜNÜR VE SEYYİD) İsmin Bana Hayat Verir ya Ali ve İsmin Kabe'ye ve Oradan Tüm İnsanlığa Hayat verdi Ey Mü'minlerin Emir-i Ey İlk ve Son ya Ali. Seninle Şirlerim ne Güzel Ey Velim ve Mevlam Ali...ve sen beni benden daha iyi bilir ve anlarsın ve duyarsın ve görürsün ve heryerde hazır ve nazırsın ve seninle başlanan işler ne güzel olur YA HAK MEVLA ALİ (a.s) güzel gözükmese bile. tüm yaratılan seninle başlıyor bu aleme ve sabahlıyor bu yüce kelime ile. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...

tasdık ediyormusunuz lutfen cevab verin.
    HASBUNALLAH

Ynt: bu sozleri tasdik ediyormusunuz

caferi mezhebi boyle aşırı ifadeleri kabul etmez.

Yorum

ELMEDDINDEN CEVAP BEKLIYORUM.
      HASBUNALLAH

Yorum

[quote author=EHLI-TEVHID link=topic=15854.msg98106#msg98106 date=1280653786]
        ELMEDDINDEN CEVAP BEKLIYORUM.[/quote]

bu yazıları nereden aldığını sora bilirmiyim?

Yorum

Bir Nusayri duasına benziyor.

Yorum

BENDE BİR NUSAYRİDE GORDUM AYNI DUAYI FACEBOOKTA

Yorum

[quote author=EHLI-TEVHID link=topic=15854.msg97922#msg97922 date=1280335743]
              PEYGAMBERLER (aleyhimesselam) İLE GİZLİ (BATINEN) MUHAMMED MUSTAFA (sallallahu aleyhi ve alihi ve sellem) İLE AÇIK (ZAHİREN) GELDİM BUYURMUŞ: MEVLA EMİR-EL MÜ'MİNİN HZ.İMAM ALİ BİN EBU TALİB (aleyhisselam) sen Kalu Bela'dan Beridir Benimlesin ya Ali.[/quote]

Bu hadisin Meşarik-ul Envar İsimli Arapça bir eserde geçtiğini duymuştum. Ayrıca Biharul Envarda da böyle bir hadis olduğunu duymuştum. Bu hadise bu güne kadar uydurmadır diyen Şia alimine rastlamadım. Ama Şerhini falanda duymadım. Ama bir şerhi olduğuna kesinlikle eminim.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X