Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BABAMA SARILMAK İSTİYORUM.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BABAMA SARILMAK İSTİYORUM.

Bisikletin arka tarafındaki minderin üzerinde oturankız,düşmemek için sıkı sıkı babasına sarılmıştı. Kaldırımdaki kız ,bisikletin ardından bakarken annesi durumu farketti."Evdeki yetmiyormuş gibi, gözün hâlâ bisikletlerde" diye çıkıştı. Küçük kız yumuşak bir sesle"Bisiklete değil, kıza bakmıştım" dedi.
    Annesi:"Arkadaşların bu havada bile okula yürüyerek geliyor; halbuki baban işe giderken de olsa birkaç dakikasını ayırıp seni mersedesiyle getirip götürüyor"dedi. Kızın gözü yine bisikletteydi. Kadın alaycı bir ifadeyle "İstersen baban da seni bisikletle getirsin. Nede güzelyakışır değilmi?"dedi.Küçük kız göz yaşlarını annesinden saklamaya çalışırken:"Çok isterdim" diye mırıldandı:"Belki de böylelikle babama sarılırdım..."

Ynt: BABAMA SARILMAK İSTİYORUM.

Yorum

Çok ince bir düşünce örneği...
      "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Genelde kiz cocuklari kucukken babaya duskun olurlar ama evden ayrildiklarinda da anneye duskun olurlar.Kendimden biliyorum

Yorum

gülsüm hanım aslında erkekler dediginiz gibi kücükken babalarına düşkün ama büyüdüklerinde ve benim gibi evden ayrıldıklarında anneye daha düskün ) test edildi onaylandı
          mest ediyor ruhları bu inkılabı ses bu ilahi sada mukaddesmi mukaddes

Yorum

Bir Cocugun babasina sarilamamasi,yani araya konulan mesafe tamamen babanin sucudur.
            ‎'Kırk kapıdan geçirip,
            '' işte sevdan '' diye, seni oturttular içime…
            ŞAHADET parmağım şahit olsun ŞEHADETİME…

Yorum

[quote author=Hür_ link=topic=13821.msg122715#msg122715 date=1302705829]
              Bir Cocugun babasina sarilamamasi,yani araya konulan mesafe tamamen babanin sucudur.
              [/quote]

Yorum

Bir cok gencle sohbet ediyorum ve sevgisizlikten sikayet ettiklerine tanik oluyorum.Anne ve babalarinin onlari sevdiklerine inaniyorlar fakat ,bunu gösteremediklerini ifade ediyorlar.Ten temasi ise bir cogunda yok.Bayramlar haric babasini yada annesini öpemeyen genclere tanik oluyorum.Cocuklar görmedikleri seyi yapamazlar! Anne ve babalar cocuklarina sarilmalilar,öpmeliler,oksamalilar.Bu cocugun gelisimi icin cok önemli.benim babam cok otoriter birisi olmasina ragmen,her firsatta bizleri öperdi,sakalasirdi.Ve bu benim hayatima yansiti.Aynisini bende cocuklarima veriyorum.Zor degil birine seni seviyorum demek ve sevgini göstermek!
                ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Gercektem guzel yazmissin Hur kardes, mesela ben cocuklarimi seviyorum ama ten tmasi sarilma filan simdi bayram haricinde olmuyor.Kucukken oluyordu ama simdi aliskanlik oldu yapamiyorum.Cocuklarda artik yapamiyorlar.Cekingen ve utangac oluyorlar bu konuda.Bu nasil asilabilir bilen kardesler bir cozum oneren var mi bu konuda? Zaman uzadikca insan hic yapamiyor bu tur seyleri.

Yorum

değerli umitvar kardeşim,
                    Aşılması bir sarılış ve öpücük kadar basit. Çocuklarınıza sarılın, öpün ve böylece sevginizi onlara aşılayın ki onlarda kendi çocuklarına sevgilerini sunabilsinler. Sevgi bir incidir, inci, sedef içinde saklı kaldığı sürece bir değer taşımaz. Bu inciyi siz sedeften çıkarıp çocuklarınızın boynuna takmalısınız. Sevgiden yoksun büyüyen çocuklar ileride özgüvenlerini kaybedip kendilerini ifade edemiyorlar ne yazık ki. Neticede ise sevgisiz bir nesil ortaya çıkıyor. Unutmayın ki çocuğunuza muhabbet ve sevgiyle sarılıp her öpütüğünüzde makamınız cennette bir basamak yükselecektir. Sevgi ve muhabbetle kalın...

Yorum

Cocuguna sarilamayan anneler ve babalar !!! Sarilin,öpün cocuklarinizi.Bu ilk basta zor gibi görünsede asla degil.Neleri kaybettiginizi bir bilseniz...Yavas yavas kendinizi alistirabilirsiniz. Önceleri basini öpün...Daha sonra yanaklarindan,ensesinden öpün. (cocuklarimizin o ten kokusu varya,galiba Cennet kokularindandir. ) Cocuklariniz öpün ve ne kadar cok hoslarina gittigini izleyin. Bu yasa ve cinsiyete göre degisebilir. Benim oglum 14 yasinda ama hala onu öpüp koklamamdan hoslaniyor. Hattaha bazen o gelip beni öpüp kokluyor.
                      Ilk adimi atmak her zaman anne ve babalara düser. Biz onlara degil, onlar bize emanet. Sevgiyi,saygiyi biz ögretmeliyiz onlara. Ne ekersek onu biceriz...
                      Almanlara bakiyorum: Evet cok disiblinliler. Tek güzel olan yönleride bu olsa gerek. Sevgilerini iclerinde yasiyan insanlar. Tabiki sevgiden yoksun büyümüs biri sevgisini ne kadar icinde yasiyabilir bilemiyorum. Cok donuk ve soguklar. Hattaha bizim cocuklarimiza yaklasma seklimizi yadirgayabilirler. Onlar bebeklerini bile saatlerce aglatabilirler. Oysa biz öylemiyiz. Aramizda ki en büyük fark merhamet. Onlar bunun adina disiblinsizlik diyorlar=))) Bir bebegin ihtiyac duydugu en cok sey annesinin sicakligidir. Ten temasidir. Bundan yoksun yetisen cocuklarin nasil bir toplum olustudugunun en güzel örnegi almanlardir!!!
                      ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X