Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İslâm Kardeşliğimiz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İslâm Kardeşliğimiz

Sevgili Hudeyfe kardeşim, şia düşmanı emevi ehli sünnetine mübtela mübtezellerin bizi anlayamayışına pek bir diyeceğimiz olmaz. Ancak sizin bizim ifadelerimizi anlayamadığınıza çok şaşırdım doğrusu.

Demek ki, söylemek istediklerimiz anlaşılmamış. Bu ifadeleri kimler için ve neden kullandığımız anlaşılmamış. o halde anlatmalıyım.

Sizleri engin araştırmacılığınız ve saygın duruşunuzla seviyor sayıyorum, öyle kalmasını da arzulamaktayım. Beni sadece şaşırttınız.

Güzel kardeşim, elbetteki müslüman türk halkı islamı seviyor, benimsiyor ve istiyor. Ancak bu durum henüz tağuti zalim rejimi etkilyeyecek sarsacak konumda da değil. Bizim ifadelerimizden ülkemizdeki samimi müslüman halkımız değildi.

Bizim kasdımız, İran İslam Cumhuriyetine ve Şiaya dil uzatıp bida, sapıklık dedikleri halde, tağuti rejimin pisliklerini izale etme de hiç bir rolleri olmadığı gibi bu pisliklere gırtlağına kadar saplandıkları halde bu hallerini görmeyip İslam İnkılabını ve Şiayı her türlü rezillikle karalamaya çalışanlardı. Bizim sözümüz onlara idi. Siz neden bizim karşımıza çıkıyorsunuz ki?

Ayrıca, islamda kıymeti harbiyesi olmadığını müdrik bir şekilde türk olduğumu da ifade etmeliyim. Benim ifadelerim islam kardeşliğini esas almış, islam inkılabına ve şiaya dost halk ve kardeşlerim için değildi, böyle olduğunu düşünmeniz bile yakışmadı size.

Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

İslâm Kardeşliğimiz

[quote author=özgür link=topic=18502.msg111423#msg111423 date=1291226593]
      Iğdırda ki zinahaenelere dur diyemeyenler çok konuşoyor?
      [/quote]

Iğdırda zinahane olduğunu sanmıyorum, olsa bile, bu ığdır halkının değil, rejimin suçudur. Rejimi ise ığdır halkı değil, bu rejimin ayakta kalması için çabalayan emevi sünnileridir.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

İslâm Kardeşliğimiz

Igdir halkinin bu rejimi ayakda tutmadigini söylemek istiyorsaniz yaniliyorsunuz maalesef
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

İslâm Kardeşliğimiz

[quote author=HiLaLNuR link=topic=18502.msg111469#msg111469 date=1291293916]
          Igdir halkinin bu rejimi ayakda tutmadigini söylemek istiyorsaniz yaniliyorsunuz maalesef
          [/quote]

Hayır hayır, yanılmıyorum. Iğdır halkından olup bu rejimin bekasına hizmet ve dua edenlerin varlığını da çok iyi biliyorum. Sanırım Iğdırdan bahsedenler genel anlamda Şiayı kastederek bahsettiler de ondan öyle cevap verdim.

Rejime hizmet eden şii Safevi şiisidir, sünni emevi sünnisidir. islam İnkılabına sadık sünni Muhammedi Sünnidir, ihanet edeni ise emevi sünnisidir. Bizim ölçülerimiz böyle.

Yorum

İslâm Kardeşliğimiz

HUVE'L AZİZ

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Kesin kes bunu ima ettiniz söylediniz demedim. Dikkat ederseniz "EĞER " kelimesini yazdım.

EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

İslâm Kardeşliğimiz

Hudeyfe kardeş, iki yıl gibi bir zamanda velayet forumda bulunmaktayız. Sanırım bu süre zarfında yazdıklarımızın seyrini biliyorsunuzdur.

Biz Rasulullahı İmam Ali ile, Ehlibeyt ile 12 İmam ile, Ehli Beyti 12 İmamı Şia ile, Şiayı ise Mektebi İmam Humeyni ile benimsemiş bulunmaktayız.

İnsanlar değil şia, taklik mercii olsa bile, İmam Humeyninin Mektebine, İmam Hamanein rehberiyetine ters düştüğü an bizim için bitmiştir.

Biz inanmaktayız ki, bu gün Ali Şialığının ölçüsü hattı imam ve velayeti fakihe sadakattir. Bu ölçüye ters düşmek ise safevi şialığıdır. bu ölçüye ters düşenler şianın hakkaniyetinden ve ehlibeytin şefaatinden nasiplenemezler. Biz böyle inanıyoruz.

Iğdır da da bu ölçüye ters düşenler bizim için aynıdır. Ancak biz islam düşmanı rejimi söz konusu ettiğimizde Iğdır yüzümüze çarpılmaya çalışırken, böyle yapanların kasdi şiadan başka bir şey değildi.

Tanıdığımız bir çok ığdırlı dostumuz var. Çoğu da m.kemali severken İmam Humeyniyi sevmemektedir. Biz bu tip insanlar için safevi şiisi diyoruz. Sünnilerle ilgili tavrımızın da bundan farkı yoktur.

Yorum

YUKARI ÇIK
              Çalışıyor...
              X