Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TASAVVUF RİSALESİ

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: TASAVVUF RİSALESİ

Selamunaleykum değerli kardeşim Mehmet UFUKALP.
    Allah u Teala bizleri onun hayır ve bereketinden nasiplendirsin ki O büyük zat(ra) iki eser bırakmıştır. Evvela Ümmet olma yolunda gerçekleştirdiği islami inkılaptır. Bu inkılabın "ilayi kelimetullah"ın muşahhas olmuş halidir. Bu konuda her müslüman gibi bizde müşerref olduk ve heyacan duyduk. Hatta öyle heyecanlanmıştık ki, İmam Mehdi(as)ın veziri olup olmadığı konusunu bile konuşur olmuştuk. İnkılabın olduğu dönemde ben deniz genç bir müslümandım. Belki de onun tesiriyle olsa gerek kendimizi kısa bir süre sonra siyonistlerin karşısında bir cephede bulduk ve saire.. Büyük imamın ikinci eseri ise ilmi çalışmalarıdır. benim nasiplenme imkanı bulamadığım asıl eser budur. Bazı dünyevi sebeplerle olsa gerek bu eserlerden nasibimizi alamadık. Bu konudaki eksiğimizi itaraf etmek bir acziyet olup olmadığını siz takdir edin. Keza "Münafıklık üzerine" adlı risalemizde bu konulara kısmen değinmişizdir. Ha buarada Büyük imam(ra) ile tanışma şerefine nail olmuş bazi şahsiyetlerle tanışma gibi bir sururumuz oldu.
    Neticeden: "Ben mescidi Aksada namaz kılmak istiyorum" diye bize emri ulaşmıştı. Bu emri yerine getiremeyenlerin yaşadığı ızdırabın bir payınada ben deniz müptelayım. Benim kanaatim odur ki, O büyük imam(ra) bir mezhebe,meşrebe veya ekole sığmayacak kadar büyük bir rehberdir. Wesselam

Yorum

YUKARI ÇIK
    Çalışıyor...
    X