Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İmam Hamaney: İslami Uyanış Sözünden Korkuyorlar

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BİSMİHİ TEALA

HAMD ALEMLERİN RABBİ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S) OLSUN

RABB'İMDEN HAK İLE BATILI AYIRIP DOĞRULARLA OLMAYI MUAVVAK KILMASINI DUA EDERİM

Selamun Aleykum Azizi ve Değerli kardeşlerim;

Ehlibeyt Haber Ajansı ABNA- İslam İnkılâbı Rehberi İmam Hamanei bugün İslami Uyanış ve Öğretim Görevlileri Konferansı’na katılanları kabul etti.
    İslam İnkılâbı Rehberi burada yaptığı konuşmasında, düşmanların İslami uyanıştan korktuklarını, bu sözcüğü kullanmamaya gayret ettiklerini, zira ilmi olarak halkı etkileyen İslam’dan korktuklarını ifade eti.
    Mücadeleci Filistinlilere teşekkür eden İmam Hamanei, Filistin’in bir kısmıyla Siyonist rejim arasında savaş çıkacağını ve ateş kes için Filistin tarafından şart koşulacağına kimse inanmazdı. Filistinlilere, Hamas’a ve İslami Cihad’a aferin demek lazım! Ben mücadeleci bütün Filistinlilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
    Konuşmasının diğer bölümünde Suriye krizine işaret eden İslam İnkılâbı Rehberi, “Biz herhangi bir insanın burnundan kan akmasına karşıyız ve acısını hissederiz. Kusur, Suriye’yi iç savaşa ve kardeş kardeşi öldürmeye sürükleyenlerdedir. Müslümanların bütün istekleri şiddetten uzak durarak çözülmeli” dedi.

Allah'a emanet olun...
YUKARI ÇIK
Çalışıyor...
X