Bismihi Teala
HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM
Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar, Değerli Müminler
HAMD ALEMLERİN RABB'İ ALLAH'A SALAT VE SELAMI HZ. MUHAMMED (S.A.A) VE PAK EHL-İ BEYT (A.S)'A OLSUN LANETİ DÜŞMANLARININ ÜZERİNE OLSUN
RABB'İMDEN ECİRLERİNİZİN YÜCE OLMASINI DUA EDERİM
Selamun Aleykum Ey Aziz Canlar, Değerli Müminler
![]() Ehlibeyt (a.s) Haber Ajansı ABNA- Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde çalışan bir görevlinin sosyal paylaşım sitesinde paylaştıkları okuyanları dehşete düşürdü. Reyhanlı’ya yayın yasağı getirilmesinin sebebi bu görevlinin sözleri olamaz mı? İşte o paylaşım: Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde size yazıyorum. Reyhanlı Devlet Hastanesi’nde görev yapıyorum. Patlamadan dolayı tüm hastane çalışanlarını göreve çağırdılar. Ben ve arkadaşlarım elimizden geleni yaptık. Medyamız olayı üstü kapalı bir şekilde anlatıyor. Arkadaşlar ölü sayısı 120’nin üstünde. Yaralıları söylemiyorum. Çevre hastanelere sevk edilenlerin dışında ambulans helikopter ile Denizli Yanık Merkezi ve İstanbul’a giden yaralıların sayısı belli değil. Çoğu insanın cesedi tanınmıyor. Kimisinin kolu yok, kimisinin kafası yok. Cesetlerin yüzde 90’nından fazlası yanmış olduğundan cenazelerin kime ait olduğunu bilmiyoruz… Ayrıca şehirde Suriyeli insanları sokağa çıkartmıyorlarmış ve sokağa çıkanları da linç ediyorlarmış. Askeri bir hareketlilik de var. Helikopterler, jetler ve askeri araçlar sınıra yığılmış durumda… [img width=734 height=600]http://www.tahahaber.com/images/haberresim/images/428491_10151427172989103_596622966_n.jpg[/img] Allah'ın hidayeti ile olun... |